Linus Rönnberg, turkulainen Tampereella

Vuonna 2003 syntynyt ja U17-maajoukkuettakin edustanut Linus Rönnberg liittyi Ilveksen riveihin täksi kaudeksi FC Interin organisaatiosta. Rönnberg on sujahtanut Turusta Tampereelle ongelmitta.

Ilves antoi mahdollisuuden, jonka käyttää. Uskon, että minulla on hyvä sauma kehittyä täällä. Puitteet ovat kunnossa. Tavoite on ottaa seuraava steppi uralla, Rönnberg kertoo.

En kauheasti tuntenut täältä tyyppejä etukäteen, mutta nyt olen monen pelaajan kanssa hengaillut kentän ulkopuolellakin vapaa-ajalla. Jengi otti todella hyvin vastaan.

Pelejä on tähän mennessä kertynyt lähinnä kakkosjoukkueen mukana, mutta Veikkausliiga-debyytti ehti syntyä ottelussa HJK:ta vastaan kesäkuussa.

Tuntui todella hyvältä ja tuli fiilis, että teen asioita oikein. Sekin oli kivaa, että yleisöä sai ottaa stadionille. Olin suunnilleen kymmenen minuuttia kentällä, niin siinä ei kauheasti vielä ehtinyt tapahtua. Koetan tietysti ansaita lisää peliaikaa.

Mitkä ominaisuudet nuori laitahyökkääjä kokee vahvuuksikseen ja mikä voisi olla sellaista, mitä joukkuekaverit eivät vielä tiedä?

Olen vahvoilla yksi vastaan yksi -haastoissa. Laukauskin on myös ok. Moni tuskin tietää, että olen äitini puolelta sukua J.L. Runebergille.

Rönnbergin kolme kovaa:
ruoka: kebab
peli: Fifa pleikkarilla
lämpimänä kesäiltana: uiminen järvessä

 

Aiemmat kolme kovaa:
Matias Riikonen »
Tuomas Ollila »
Taha Özcelik »
Rasmus Leislahti »
Eetu Vertainen »
Eetu Mömmö »

Lue myös

Mikko Kavénin katsaus maalivahtipeliin

Mikko Kavénin katsaus maalivahtipeliin

  Ilveksen maalivahtivalmentaja Mikko Kavénilla on takana pitkä pelaajaura. Norjan ja Skotlannin pääsarjakenttien lisäksi A-maajoukkue tuli tutuksi 15 ottelun verran. Veikkausliigan mestaruuksia kertyi neljä kappaletta, kuten myös valintoja vuoden...

X