Lauri Ala-Myllymäki: ”Tavoite on kaksinumeroinen maalimäärä”

Lauri Ala-Myllymäki iski viime kaudella yhdeksän Veikkausliigamaalia. Tällä kaudella armeija on hieman hidastanut ”Lämmin” tahtia, mutta silti hän uskoo mahdollisuuksiinsa ja asettaakin tavoitteen kovemmaksi.
”Tavoite tällä kaudelle on, että pääsisi kaksinumeroisille luvuille”, kertoo Lauri maalitavoitteestaan. Tällä kaudelle on syntynyt yksi maali ja tuo maali toi Ilvekselle kolme pistettä Kuopiosta.

Ilves pääsee viimein rakkaaseen kotiluolaansa Tammelaan perjantaina ja kohtaa FC Interin klo 18.30 alkaen. Evakko parin kilometrin päässä Ratinassa on nyt ns. menneen talven lumia.

Tammelan perinteikäs stadion kaupungin ytimessä rakennettiin jo 1931 – samana vuonna, kun Ilveskin perustettiin. Katsomonosat lähellä kenttää luovat tiiviin tunnelman, eikä ole ihme, että Tammelaa kutsutaan Suomen romanttisimmaksi stadioniksi.

Ala-Myllymäelle Tammela tarkoittaa hyviä asioita: ”Voittaminen, hyvä yleisö ja yhdessä tekeminen ja taistelu. Toivotaan, että perjantaina saamme tuvan taas täyteen ja saamme kolme pinnaa ensimmäisestä oikeasta kotipelistä.”

Katso Laurin Facebook-videohaastattelu, jossa hän kertoo kuinka monta maalia aikoo tehdä perjantaina FC Interiä vastaan.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filvesjalkapallo%2Fvideos%2F10154695057292945%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Lue myös