Voittomaalin laukonut Lauri Ala-Myllymäki: ”Loistavat fiilikset!”

amm

Ilves jatkoi erinomaisia otteitaan Veikkausliigassa keskiviikkoiltana Kuopiossa, kun joukkue kaatoi KuPS:n numeroin 1-2 (0-0). Ilveksen maalintekijöinä olivat Mikael Soisalo sekä Lauri Ala-Myllymäki. 

Vakuuttavaa kautta pelaava Ala-Myllymäki laukoi 1-2-voittomaalin 85. minuutilla ja tuo osuma oli 19-vuotiaalle keskikenttäpelaajalle jo kauden 7. Hyvävireinen Ilves on nyt kaikkien yllätykseksi sarjakolmosena, kun viisi kierrosta on vielä pelaamatta.

”Loistavat fiilikset. Vieraskentältä on aina vaikea hakea pisteitä, joten kyllä tämä tuntuu hyvältä.  Siinä voittomaalissani Soisalo pääsi tuttuun tapaansa leikkaamaan sisään ja tiesin, että jossain vaiheessa pallo tulee minulle. Sitten vaan ykkösellä pallo kohti maalia ja sinne meni!”

”KuPS-pelaajaan punaisen kortin jälkeen onnistuimme siinä mielessä pelaamaan hyvin miesylivoimalla, että saimme painetta vastustajan päähän, maltoimme pyörittää ja sieltä se ratkaisu sitten tuli. Olemme edelleen mukana kovassa taistossa ja loistavalla fiiliksellä mennään. Meillä on pelkästään voitettavaa” kommentoi hyväntuulinen Ala-Myllymäki. 

— —
Seuraava kotimatsi heti sunnuntaina! Nyt kannustamanaa Ilvestä! 
Ilves – PS Kemi su 25.9. klo 18:30 Tammelan stadion.

Portit ja palvelut auki klo 17:30. 

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35. 

Lue myös