Lauri Ala-Myllymäki ja Ilves kaksivuotiseen jatkosopimukseen

amm

Ilves on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen 19-vuotiaan keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäen kanssa.

Ala-Myllymäki on Ilveksen oma kasvatti ja hänen jalkapallotaipaleensa käynnistyi Ilves Futis-Liigassa, Pirkkalan joukkueessa vuonna 2002. Hän on kuulunut Ilveksen edustusjoukkueen runkopelaajiin jo kolme kautta. Nyt kirjoitettu uusi sopimus kattaa kaudet 2017 ja 2018.

Erinomaista kautta pelaava Ala-Myllymäki on pelannut kuluvalla kaudella 23 ottelua ja maaleja on syntynyt mukavasti neljä kappaletta. Nuorukainen ratkaisi juuri viime ottelun tekemällä voittomaalin, kun FC Inter kaatui Turussa numeroin 0-1 (0-1).

Ala-Myllymäki on tyytyväinen jatkosopimukseen.

”Tottakai on hyvät fiilikset uudesta sopimuksesta. Meillä on hyvä joukkue sekä valmennus, ja koko seura menee koko ajan eteenpäin. Ilves on tällä hetkellä erittäin hyvä paikka pelata ja kehittyä. Kausi on mennyt tähän mennessä hyvin, mutta tottakai aina on kuitenkin parannettavaa ja vielä on aikaa tehdä tästä loistava kausi.”

”Viihdyn hyvin Jarkko Wissin alaisuudessa ja päivittäinen tekeminen sekä kilpailu treeneissä ovat korkealla tasolla. Lisäksi, kun joukkuepelaaminen toimii, pääsevät yksilöidenkin erikoisosaaminen esille. Oma tavoitteeni on pelata tulevaisuudessa ulkomailla” kommentoi Ala-Myllymäki. 

Ilveksen toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi on erittäin mielissään Ala-Myllymäen jatkosta.

”Läpilyöntinsä Veikkausliigassa jo viime kaudella tehnyt Ilves Futis-Liigan oma kasvatti jatkaa meillä seuraavat kaksi vuotta. Kyllähän tällainen jatkosopimus on merkittävä asia koko seurayhteisölle. Lauri on yksi kymmenestä omasta kasvatistamme, joka on tällä kaudella pelannut Veikkausliigaa. Laurilla on kovat tavoitteet edetä urallaan ja toivottavasti yhdessä onnistumme viemään häntä eteenpäin” kommentoi Hevonkorpi

Ala-Myllymäen pelaajakortti TÄSTÄ.

— —
Seuraava kotiottelu lähestyy:
Ilves – RoPS pe 9.9. klo 18:30 Tammelan stadion. 

31

04

37

40

29

21

Lue myös