Lauri Ala-Myllymäki: ”Hyvä itseluottamus päällä”

_dsc9948

Ilves jatkoi mahtavaa kauttaan Veikkausliigassa sunnuntai-iltana, kun PS Kemi kaatui numeroin 2-0 (1-0) Mikael Soisalon sekä Jaakko Juutin maaleilla Tammelan iltavaloissa 3622 katsojan edessä. Ilveksen tappiottomien otteluiden putki venyi jo seitsemään ja joukkue jatkaa sarjakolmosena.

Keltapaitojen 19-vuotias keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäki pelaa huippukautta ja sunnuntainakin hänet palkittiin IS:n kahdella tähdellä. Ala-Myllymäki on tehnyt tällä kaudella jo seitsemän maalia ja pelkästään syyskuun viidessä ottelussa kolme osumaa. Nuorukainen oli tyytyväinen kotivoittoon. 

”Ensimmäinen 45-minuuttinen oli meiltä aika heikko, emmekä olleet niin aggressiivisia kuin haluttiin. Saimme kuitenkin onneksi tehtyä sen yhden maalin ja pidettyä oman pään tiiviinä. Ei ollut ehkä kaikkein kaunein voitto, mutta toisaalta ei PS Kemillä ollut montaa paikkaa. Itse pystyimme luomaan tarvittavan määrän paikkoja ja se riitti voittoon. Kolme pistettä tuntuu hyvältä”

”Hyvä itseluottamus on päällä. Olen saanut onnistumisia ja sellaiset ruokkivat jatkuvasti itseään ja sitten kulkee vielä paremmin. Tuntuu, että olen kehittynyt ja voimaa on tullut lisää, jonka avulla pärjään hyvin kaksinkamppailuissa” kommentoi Ala-Myllymäki.

— — 
Ilveksen kaksi viimeistä kotiottelua:
Ilves – HIFK pe 14.10. klo 18:30 Tammelan stadion. 
Ilves – HJK ma 17.10. klo 18:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ

_dsc0115

_dsc0265

Lue myös