Lataa uusi Ilves mobiilisovellus – hyödynnä pelipäiväedut

Ilves on ottanut käyttöön uuden Ilves-mobiilisovelluksen, eli Ilves-appin. Sovelluksesta löytyvät jatkossa koko Ilves-yhteisön ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat. Apissa on mm. pelipäivä osio, josta löydät pelipäivänä kätevästi mm. avauskokoonpanotiedot, näet Tammelan palvelupisteet, voit hyödyntää mahtavia pelipäivän kuponkietuja ja voit äänestää parasta pelaajaa. Ilveksen jäsenille Ilves-appi on samalla seuran jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain. 

Ilves-appi kokoaa yhteen sekä jalkapallon että jääkiekon uusimmat Ilves-uutiset liigatasoilta. Myös Ilves jääkiekon liigajoukkue liittyy myöhemmin appiin mukaan.

Uudessa appissa on huomioitu kaikki Ilveksen sidosryhmät: jaostot, joukkueet, pelaajat, vanhemmat, yleisö, kannattajaryhmät ja yhteistyökumppanit.

Ilves-appin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Sovellus ladataan sovelluskaupasta. Ensimmäisen kerran sovellusta avattaessa appi kysyy puhelinnumeroa, mutta tämän jälkeen apin avaaminen onnistuu ilman erillistä tunnistautumista.

Mahdolliset kysymykset ja palautteet apista toivomme sähköpostiosoitteeseen: appi at ilves.fi.
Ilves-appin on toteuttanut Arena Interactive Oy.

Lataa appi

App Storesta:
https://itunes.apple.com/fi/app/ilves/id1304322888?l=fi&mt=8

Google Play -kaupasta:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arenainteractive.ilves

Lue myös