Lahti-ottelun kutsuvieraina mm. Ilveksen Suomen mestareita

Ilves-kasvatti Jussi Kujala pelasi viime kauden Valencia-ottelussa uransa viimeiset peliminuutit. Hän on yksi lauantain kutsuvieraista.

Ilves pelaa lauantaina tärkeän Veikkausliiga-ottelun FC Lahtea vastaan Tammelan stadionilla. Tapahtumaan on kutsuttu kunniavieraiksi yli 40 entistä Ilves-pelaajaa ja muutama taustavaikuttaja.

Kutsuvieraat ovat kirjoittaneet seurahistoriaa viidellä eri vuosikymmenellä. Ryhmässä on mm. Suomen mestareita vuosimallia 1983 sekä Suomen Cup -voittajia vuosilta 1979 ja 1990. Joukkueet, jotka nostivat Ilveksen Kakkosesta Ykköseen ja aina nykyiselle Veikkausliiga-taipaleelle asti, ovat myös edustettuina. Ottelutapahtuman yhteydessä korttelisarja Ilves Futis-Liiga palkitsee ansioituneita junioripelaajiaan.

Ilves järjestää vuosittain seuratoimijoiden illanvieton, jossa kokoonnutaan muistelemaan yhteistä historiaa. Samalla myös luodaan katseita nykyhetkeen ja tulevaan. Kuluvalla kaudella miesten edustusjoukkueella on hyvät saumat saavuttaa ensimmäinen pääsarjatason mitali sitten menestyksekkään 80-luvun.

Tervetuloa mukaan seuraamaan tupsukorvia!  -> Ennakkoliput


Ilves – FC Lahti
La 30.9. klo 17.00
Tammelan stadion

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut.

Tätä linkkiä käyttämällä pääset suoraan päivän kertoimiin ja tuet samalla Ilveksen juniorityötä:
www.ilvesedustus.fi/veikkaus

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös