Lahjakas Silja Tuominen siirtyy Ilvekseen Oulusta

Lahden Kuusysin kasvatti Silja Tuominen edusti viime kaudella oululaista ONS:ia, joka putosi kauden päätteeksi Ykköseen. Yliopistossa opiskeleva Tuominen tuo nopeutta ja pelinrakentelukykyä Ilveksen keskikentälle.

6-vuotiaana isänsä jalanjälkiä seurannut ja jalkapalloon ihastunut Tuominen tykkää pelata kymppipaikalla ja pitää vahvuuksinaan pelinlukutaitoa sekä murtavien syöttöjen antamista.

Sisääntulo Ilvekseen on sujunut erinomaisesti ja sopeutuminen uuteen joukkueeseen on ollut helppoa. Hän on jo muuttanut Tampereelle ja pitää kaupungista ja sen ilmapiiristä. Kavereiden kanssa hengaaminen täyttää sen ajan, minkä jalkapallo ja opiskelut jättävät vapaaksi.

Oikeajalkainen pallotaituri halusi tulla Ilvekseen nimenomaan kehittymään jalkapalloilijana. Hän toivoo saavansa oman pelinsä rullaamaan tasaisesti ja saavan sitä kautta paljon peliaikaa sekä vastuuta. Nyt hän etenee jalkapalloilun ehdoilla, vaikka opiskelutkin vievät oman aikansa. Ulkomaille pelaamaan pääseminen on haaveena, mutta juuri nyt on tehtävä rajusti töitä Ilvesvalmennuksen alaisuudessa.

Katso Siljan terveiset Ilves TV:stä!

ps. Muistathan hyödyntää kausikorttitarjouksemme, joka on voimassa vielä vuoden loppuun asti! Kausikortilla näet myös Suomen Cupin ottelut. Tilaa omasi täältä.

Lue myös