Lähikuvassa Ilves-kannattajat Joni Yli-Mäenpää ja Matti Pihkala

”Tärkeintä on tottakai Ilves ja Ilves jalkapallo”, kertoo Joni Yli-Mäenpää IlvesTV:n haastattelussa. Hän ja Matti Pihkala olivat matkustaneet Tukholmaan Ilveksen vanavedessä kannustamaan Ilvestä sen kohdatessa kauden alla harjoitusottelussa Hammarbyn.

”Tämä on ollut yli 50-vuoden taival, alkaen 70-luvulta kun on Ilveksen matkassa kuljettu. Muistan kun pelasimme europelejä, ja nousut sarjatasoittaittain. Taustalla on vahva seurakulttuuri, Ilves-henki”, kertoo Matti Pihkala, joka on Ilveksen matkassa kulkenut vuosikymmeniä.

Tervetuloa Ilveksen otteluihin Tammelan Itäpäätyyn: ”Se on hyvin asiantunteva se Ilveksen kannattamisen henki. Se on sekoitus asiantuntemusta, sekoitus nykypäivästä jalkapallokulttuuria.”


Katso Yli-Mäenpään ja Pihkalan videohaastattelu alta.

Veikkausliigakaudella 2017 vierasottelumatkat tullaan järjestämään jokaiseen otteluun. Matkat järjestää kannattajakatsomo Itäpääty, tehtyään sopimuksen asiasta Ilveksen kanssa. Itäpääty on Ilveksen kannattajien yhteinen kannattajakatsomo, jonka toimintaa voit seurata facebook-sivulta. Lisätietoja asiasta ja matkoista itapaaty@gmail.com. Tervetuloa mukaan!

Ilves-RoPS la 22.4.2017

Ilves kohtaa kauden toisessa kotiottelussaan Rovaniemen Palloseuran Ratinan stadionilla lauantaina 22.4. klo 16.00 alkaen.

Tule näkemään kun Tuco vie vastustajiaan, Emile Paul Tendeng tekee taikojaan ja maalilaulu soi.

Aikuiset 15€
Opiskelijat ja eläkeläiset 12€
Lapsi 7-15v 5€
Lapset 0-7v. ilmaiseksi

Hanki ennakkolippusi NYT Seamchipistä.


Veikkaa Veikkausliigaa ja tuet Ilvestä tästä linkistä:
www.ilvesedustus.fi/veikkaus

Lue myös