Kuukauden Mylab-pelaajaksi on valittu Alviina Majamaa

alviina

Kuukauden Mylab-pelaajaksi on valittu 11-vuotias maalivahti Alviina Majamaa. Hän aloitti jalkapalloilun 6-vuotiaana Takahuhdin kaupunginosajoukkueessa.

”Viime kaudella oli useampiakin turnauksia. Tampereella oli Särkänniemi-cup. Kävimme Oulussa, Timanttiturnauksessa, Pajulahdessa, Kaarinassa, Jyväskylässä Hippo-turnauksessa sekä Ahvenanmaalla Ålands-cup-turnauksessa. Kaikissa oli aika hyvä menestys ja pääsimme mitaleille monesti.”

”Kausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja olen innostunut sekä motivoitunut. Jatkossa tavoitteenani on kehittyä entisestään ja etenkin maalivahtina. Jalkapallon lisäksi harrastaan liikuntaa. Olin kesällä mm. melontakoulussa ja lisäksi pidän uimisesta tosi paljon. Kesällä uin mökillä ja talvella käyn uimahallissa.”

”Mieleenpainuvin muistoni jalkapallouraltani on viime kaudelta Oulun turnauksesta, kun sain turnauksen parhaan maalivahdin palkinnon. Palkinto oli hieno kullanvärinen pallo”, kommentoi Majamaa.

IFA on Suomen Palloliiton nuorisotoimintalinjauksen mukaisesti suunniteltu taito- ja kykykouluvalmennustoimintaa. Sinivalkoiseen tiehen, jalkapalloilijana kehittymiseen ja pelaajan polkuun Ilveksessä liittyy olennaisena osana riittävän harjoitusmäärän saavuttaminen. Tähän tavoitteeseen IFA:n rooli on ensiarvoisen tärkeä.

Ilves Futis Akatemian pelaajista tullaan valitsemaan joka kuukausi Mylab-pelaaja -03-08-ikäluokasta. Kuukauden Mylab-pelaajan valintaan vaikuttaa mm. tunnollinen harjoittelu, esimerkillinen toiminta ja muiden tsemppaaminen sekä huomioiminen. Mylab haluaa olla tukemassa Ilveksen junioreita kohti omia unelmiaan.

Lue myös