Kuukauden Mylab-pelaaja on Mikael Kaskela

02

Kuukauden Mylab-pelaajakso on valittu 8-vuotias Mikael Kaskela.

Kaskela aloitti jalkapalloilun kolme vuotta sitten ja nuorimies tykkää tosi paljon laista. Hän on aina 100-prosenttisella asenteella mukana sekä harjoituksissa että peleissä. Hänen kehityksensä on mennyt todella hienosti eteenpäin vuoden aikana ja hänestä huomaa selvästi, että omallakin ajalla ollaan harjoiteltu ja pelattu paljon pallon kanssa.

”Viime kaudella oli paljon turnauksia ja menestystä tuli, mm. HJS-kutsuturnauksen voitto. Henkilökohtaisia tavoitteitani lähitulevaisuudessa on saada pomputeltua pallolla ainakin 50 kertaa ja saada aikaiseksi parempi veto kuljetuksesta.” 

”Tavoitteenani on päästä joskus maajoukkueeseen ja Englannin Valioliigaan, mielellään Manchester Cityyn. Mieleenpainuvimpia muistoja uraltani ovat päättäjäisistä saadut palkinnot sekä saunailta Veikalla” kommentoi Kaskela. 

IFA on Suomen Palloliiton nuorisotoimintalinjauksen mukaisesti suunniteltu taito- ja kykykouluvalmennustoimintaa. Sinivalkoiseen tiehen, jalkapalloilijana kehittymiseen ja pelaajan polkuun Ilveksessä liittyy olennaisena osana riittävän harjoitusmäärän saavuttaminen. Tähän tavoitteeseen IFA:n rooli on ensiarvoisen tärkeä.

Ilves Futis Akatemian pelaajista tullaan valitsemaan joka kuukausi Mylab-pelaaja -03-08-ikäluokasta. Kuukauden Mylab-pelaajan valintaan vaikuttaa mm. tunnollinen harjoittelu, esimerkillinen toiminta ja muiden tsemppaaminen sekä huomioiminen. Mylab haluaa olla tukemassa Ilveksen junioreita kohti omia unelmiaan.

Lue myös