KPV – Ilves perjantaina klo 19.00

Ilves matkustaa Suomen Cupissa ensimmäistä kertaa vierasjoukkueeksi. Ilveksen neljännessä cupin ottelussa vastassa on liiganousija KPV. Ottelu pelataan Kokkolassa Kipparihallissa perjantaina 8.2. kello 19.00 alkaen.

Aiemmista Suomen Cup -otteluista Ilveksellä on kasassa seitsemän pistettä. Voitot on napattu KuPS:sta (4-1) sekä SJK:sta (2-1) ja pisteet tasattiin RoPS:n kanssa (1-1). KPV on pelannut cupissa vasta yhden ottelun, jolloin he pelasivat 1-1 taspelin KuPS:n kanssa.

KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen on suunnitellut joitain muutoksia kokoonpanoon. Kokoonpanoon käytettäväksi hän on saanut pelikuntoon toipuneen Juhani Pikkaraisen. Mannström, Rauhala ja Poutiainen jatkavat kuntoutusta, eivätkä ole vielä Korhosen käytettävissä.

Ilves on kierrättänyt kauden otteluissa isoa pelaajarinkiä ja perjantai tuskin tuo poikkeusta tähän. Varmuudella Ilveksen kokoonpanosta perjantaina ovat poissa pitkäaikaispotilas Tiemoko Fofana, loukkaantunut Santeri Haarala sekä alkuviikosta treeneissä itsensä loukanneet Aleksi Tarvonen ja Samuel Afum.

Ruutu näyttää ottelun suorana lähetyksenä.
Katso KPV – Ilves Ruudussa.

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...