Kolme Ilves-pelaajaa Veikkausliigan Kuukauden joukkueessa

Kovaa taistelevat Aspegren (vas.) ja Järvinen olivat voiton takuumiehiä Ilveksen viimeisimmässä ottelussa HIFK:ta vastaan

Veikkausliigan elokuun parhaat on valittu ja Ilves on voimakkaasti esillä. Jarkko Wiss on Kuukauden valmentaja ja peräti kolme Ilves-pelaajaa on valittu Kuukauden joukkueeseen: puolustuksen Felipe Aspegren sekä keskikentän Reuben Ayarna ja Iiro Järvinen.

Aspegren (23) ja Järvinen (20) ovat nuoria ja nälkäisiä Suomen poikamaajoukkueitakin edustaneita laitapelaajia. Ghanalainen Ayarna (31) edustaa kokeneempaa kaartia keskikentän keskustassa.

Ilves on pelannut 10 viimeisintä otteluaan ilman tappioita. Elokuun aikana Wissin miehistö pelasi yhteensä viisi ottelua, joista se voitti kolme ja pelasi kahdesti tasan. Hyvän vireen myötä joukkue on noussut sarjataulukossa kolmanneksi.

Päävalmentaja Wiss kiittelee suojattejaan.

 – Koko joukkue suoriutui elokuusta hienosti. Nämä pelaajat ovat hyviä valintoja. Aspegren on löytänyt otteisiinsa tasaisuuden ja on valmis pelaamaan kovia pelejä. Hän on laitapakin tontillaan erittäin aktiivinen myös hyökkäyssuuntaan. Järvinen on myös vastannut odotuksiin ja on vakiinnuttanut paikkansa tasokkaana liigapelaajana. Ayarna on johtajatyyppi, todella tärkeä hahmo niin kentällä kuin pukukopissa, Wiss kehuu.

Veikkausliigan elokuun joukkue (4-4-2):

Otso Virtanen (KuPS)
Felipe Aspegren (Ilves) – Hamed Coulibaly (KuPS) – Dani Hatakka (SJK) – Juha Pirinen (HJK)
Timo Stavitski (RoPS) – Sebastian Dahlström (HJK) – Reuben Ayarna (Ilves) – Iiro Järvinen (Ilves)
Benjamin Källman (FC Inter) – Akseli Pelvas (HJK)

Kuukauden pelaaja: Akseli Pelvas (HJK)
Kuukauden valmentaja: Jarkko Wiss (Ilves)

Tupsukorvien mitalijahti jatkuu Tammelassa seuraavan kerran sunnuntaina, kun vieraaksi saapuu Rovaniemen Palloseura.
Ilves – RoPS 10.9. klo 15.00 -> ENNAKKOLIPUT

Lue myös