Kiitos, Edu!

Tomi Erola Suomen Cupin 2019 voittopokaalin kanssa

Kaudesta 2017 asti Ilves Edustus Oy:n toimitusjohtajana toiminut Tomi Erola jättää tehtävänsä helmikuun lopussa. Erola ilmoitti yhtiön hallitukselle päätöksestään helmikuun alussa. Ilves Edustus Oy on jo käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun. Yhtiön kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi toimii Ilves Edustus Oy:n vt toimitusjohtajana toistaiseksi. Hevonkorpi on aiemmin toiminut yhtiön toimitusjohtajana kausilla 2012-2016.

Erola on ehtinyt vaikuttamaan pitkään Ilveksen edustusjoukkueen taustalla. Kaudet 2008-2011 hän toimi edustusjoukkueen managerina. Ilveksen yhtiöitettyä edustusjoukkueen toiminnan kaudelle 2012, Erola toimi hallituksen puheenjohtajana kaudet 2012-2016 ennen siirtymistä nykyiseen tehtäväänsä.

Pitkään Ilveksen mukana olleelle Erolalle päätös ei ollut helppo, mutta lopulta hän tuli siihen ratkaisuun, että nyt on aika siirtyä sivuun tehtävästä ja samalla antaa vähän enemmän aikaa omalle perheelle.

– Elettiin vuotta 1980, kun marssin pikkupoikana Sorsapuiston kentälle ja aloitin siellä Futis-Liigassa pelaamisen Kalevan kaupunginosassa. Tämän jälkeen olen tehnyt 26 vuotta töitä suomalaisen jalkapallon eteen. Niistä viimeiset 14 vuotta on mennyt Ilveksen edustusjoukkueen mukana. Työ on ollut todella monipuolista. Välillä ollaan itketty ja välillä naurettu. Menestystä on tullut, mutta myös karvaita tappioita on koettu. Nyt on aika siirtyä sivuun ja antaa aikaa omalle perheelle ja läheisille. En vielä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tulen kaipaamaan kaikkia työtovereita ja koko yhteisöä aivan valtavasti. Tämän takia ratkaisuni on todella vaikea, vaikka sitä olen jo jonkin aikaa päässäni pyöritellyt. Olen saanut mahtavia ystäviä ja toivon, että yhteydenpito jatkuu muissa merkeissä kuitenkin, vaikka työasiat jäävät taka-alalle.

Ilves tulee jatkossakin olemaan osa Erolan elämää.

– Ilves on ollut aina mukana elämäni arjessa ja tulee olemaan sitä vastaisuudessakin. Olen saanut maistaa Ilvesläisyyttä pelatessani niin jalkapalloa kuin jääkiekkoakin Ilveksen paidassa. Sitten myöhemmin juniorivalmentajana jalkapallossa ja päätoimisena työntekijänä sekä eri luottamustoimissa. Tulen seuraamaan Ilvestä jatkossakin aivan varmasti. Odotan mielenkiinnolla myös mitä uusi Tammelan stadion tuo tullessaan. Sydämessäni on aina tilaa Ilvekselle ja tulen olemaan maailman suurin Ilves-fani aina.

Ilves kiittää Tomi ”Edu” Erolaa seuran eteen tehdystä pitkäaikaisesta hyvästä työstä ja toivottaa hänelle onnea uuteen elämänvaiheeseen!

Edu on Ilves On Air podcastin haastattelussa maaliskuussa. Laita podcast seurantaan!

Lue myös