Ilveksen keskikenttäpelaajille tunnustusta

Ilveksen keskikenttä saa tunnustusta. Hyvän joukkuepelin takana on onnistuneita yksilösuorituksia. Lauri Ala-Myllymäki on valittu U21-maajoukkueeseen. Iiro Järvinen ja Issa Thiaw on valittu Veikkausliigan syyskuun kuukauden joukkueeseen. Nuorukaiset ovat myös Ilveksen nykyjoukkueen maalitilaston kärkikolmikko.

Tupsukorvien kapteenistoon kuuluva Lauri Ala-Myllymäki (21) on yksi ikäluokkansa lupaavimmista kotimaisista pelaajista. Ilves-kasvatti viihtyy kymppipaikalla, mutta monipuolisena pelaajana häntä on peluutettu niin kärjessä kuin jopa topparinakin. Nuoresta iästä huolimatta hän on pelannut jo lähes 200 ottelua Ilveksen edustusjoukkueessa. Tällä kaudella maaleja on syntynyt kuusi kappaletta.

Ala-Myllymäki on nyt valittu alle 21-vuotiaiden EM-karsintaryhmään, joka kohtaa Georgian 12.10. Seinäjoella ja Liettuan 16.10. Valkeakoskella.

Iiro Järvinen ja Issa Thiaw on valittu mukaan Veikkausliigan syyskuun tähdistökentälliseen. Uutinen Veikkausliigan sivuilla ->

Järvinen (21) on poikamaajoukkueet kolunnut hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Hän on teknisesti taitavana ja juoksuvoimaisena pelaajana erityisen vahva yksi vastaan yksi -tilanteissa. Liigamaaleja on kasassa neljä, joista kolme syntyivät syyskuun aikana.

Thiaw (25) on senegalilainen keskikentän keskustan työmyyrä. Hän hallitsee kurinalaisen puolustuksen, mutta myös maalinteko sujuu. Seitsemällä osumallaan hän on Ilveksen nykyjoukkueen tehokkain viimeistelijä. Kolme maalia ajoittuivat syyskuulle.

Veikkausliigan syyskuun joukkue (4-2-3-1):
Maksim Rudakov (HJK)
Henri Toivomäki (KuPS) – Robert Ivanov (FC Honka) – Konsta Rasimus (FC Honka) – Luis Carlos Murillo (KuPS)
Issa Thiaw (Ilves) – Sebastian Dahlström (HJK)
Iiro Järvinen (Ilves) – Ville Saxman (KuPS) – Riku Riski (HJK)
Klauss (HJK)

Kuukauden pelaaja: Klauss (HJK)
Kuukauden valmentaja: Mika Lehkosuo (HJK)

Lue myös