Kausikorttilaisille ilmainen bussikuljetus Helsinkiin

Ilves joutuu pelaamaan ensimmäisen Veikkausliigan kotiottelun Helsingissä Tampereen kenttäolosuhteiden vuoksi, kuten on aiemmin uutisoitu. Ottelu Ilves – KuPS pelataan sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Helsingissä, Telia 5G Areenalla.

Kaikille kausikortin omistajille järjestetään ilmainen bussikuljetus otteluun ja takaisin. Kuljetuksen järjestävät Ilves ja Ilveksen yhteistyökumppanit. Bussikuljetukset lähtevät su 15.4. klo 12:00 Tullinaukiolta, Bar Passionin edestä (Tullikamarin aukio 1). Ottelun jälkeen bussit palaavat takaisin lähtöpaikkaan. VIP-kausikortin omistajiin ollaan yhteydessä erikseen maanantaina 9.4. ottelun järjestelyistä ja kuljetuksista.

Toivomme kausikorttilaisilta sitovia ilmoittautumisia to 12.4. klo 11:00 mennessä. Ilmoittaudu mukaan ottelumatkalle osoitteesssa www.ilvesedustus.fi/ilmoittautuminen-bussikuljetukseen.

Mikäli sinulla ei vielä ole kausikorttia, niin vielä ehdit tilaamaan ja mukaan matkalle. Tilaa kauskorttisi täältä (mikäli fyysinen kausikortti ei ehdi sinulle postitse, niin saat sen matkalle lähdettäessä bussissa).

Mahtavat yhteistyökumppanimme mahdollistavat kuljetukset

— On ollut mahtava huomata, että yhteistyökumppanimme ovat tukenamme myös vaikeina hetkinä. Ilvekseen on oltu yhteydessä useamman tahon suunnalta, jotka ovat tiedustelleet, että miten voisivat olla mukana tällaisena hetkenä, kun joudumme pelaamaan kotiottelumme muualla kuin Tampereella, kuvailee Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola.

Kuljetuksen mahdollistavat Ilveksen yhteistyökumppanit. Menossa mukana ovat Intersport Koskikeskus, K-kauppias Pasi Pihlava ja Pirkanmaan Tilausliikenne. Myös muita yhteistyökumppaneita on tulossa mukaan, joista tietoa myöhemmin.

Mikäli myös sinun organisaatiollasi on mahdollista olla Ilves-perheen tukena ja mukana matkassa, niin olethan yhteydessä.

Lue myös