Yksi kausikortti – neljä sarjaa ja kymmenittäin otteluita! – Uutta! Ilves naisten tukikausikortti!

Uusi upea ottelutapahtumamme kaudella 2022 keskittyy pääkatsomon ympärille luoden tunnelmaa laajemman palvelu- ja tuotetarjonnan kera. Lippupiste jatkaa Ilveksen lipunmyyntikumppanina myös kaudella 2022. Tulevan kauden kausikorttimyynti käynnistyi tänään perjantaina 10.12. klo 9:00 Lippupisteen kanavissa.

YKSI KAUSIKORTTI, NELJÄ SARJAA JA KYMMENITTÄIN OTTELUITA! (Päivitys 30.12.)

Ilveksen Veikkausliigakausikortilla pääset Veikkausliigan lisäksi myös Ilveksen Kansallisen Liigan, Miesten Kakkosen ja Naisten Ykkösen kotiotteluihin! Näet kymmeniä otteluita samalla kortilla!

Lisäksi kortilla pääset Suomen Cupin otteluihin sekä yksinoikeudella Liigacupin otteluihin! Liigacupin otteluihin ei avata yleistä lipunmyyntiä, vaan pelkästään kausikorttilaiset pääsevät otteluun. Huomaa myös uutuus: Ilves naisten Kansallisen Liigan tukikausikortti! Lue lisää alempaa ja tilaa omasi!

YLEISTÄ

Kauden 2021 päättymisen jälkeen aloitimme Ratinan pohjakartan muutostyöt, jonka vuoksi kausikorttimyynnin aloitus viivästyi hieman suunnitellusta. Tulevalla kaudella Ratinan B-katsomo poistuu käytöstä, lisäämme palveluita ja tarjontaa ottelutapahtumissamme sekä tulemme keskittämään kaikki palvelumme Ratinan pääkatsomon ympärille. Olemme kuitenkin valmiita avaamaan B-katsomon otteluissa, joissa pääkatsomon kapasiteetti ei sellaisenaan riitä.

Samassa yhteydessä B- ja C- katsomoiden kulmassa sijainnut juniorikatsomo siirtyy Pääkatsomon Ratinan kauppakeskuksen puoleiseen kaarteeseen (D1-D2) ja lisäksi valikoimaamme tulee rajoitettu erä kampanjahintaisia C-kaarteen kausikortteja.

Muutosten avulla pyrimme parantamaan Ratinan palveluita entisestään ja luomaan sidosryhmillemme aiempaa viihtyisämmän ja tunnelmallisemman ottelutapahtuman. Otathan nämä muutokset huomioon kausikorttipaikkoja varatessasi.

Kausikortin voi tilata perinteisenä muovikorttina tai mobiilikorttina. Kausikorttien toimitukset aloitetaan tammikuussa. Liput ja kausikortit löydät jatkosta helposti yhdestä osoitteesta: lippu.fi/ilvesedustus.
Pohjakartan muutostöistä johtuen kauden 2021 kausikorttipaikat eivät siirry suoraan kaudelle 2022, joten mikäli haluat uusia vanhan paikkasi, suuntaa heti myynnin alkamisen jälkeen Lippupisteen verkkopalveluun ja varaa paikkasi myös tulevalle kaudelle.

PÄÄKATSOMO

Kaikki pääkatsomon paikat ovat numeroituja. Rivistä 11 ylöspäin sijaitsevat paikat ovat anniskelualuetta (K18), poislukien A1 vasen, joka toimii perhekatsomona. Lisäksi olemme tehneet muutoksen A4 -katsomoon, joka on jatkossa kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

Pääkatsomokausikorttien hinnat:
Rivit 3-9: 179 €, opiskelijat ja eläkeläiset 149 €, lapset (A1-A3 7-14-v) 99 €
Rivit 11-23 (K18- anniskelukatsomo): 249 €, opiskelijat ja eläkeläiset 209 €

TILAA OMASI!

KAMPANJAKAUSIKORTTI C1-KATSOMOON

Vapautamme myyntiin kaudelle 2022 myös 400 kappaletta C1-katsomoon oikeuttavia kampanjakausikortteja. Kausikortin hinta on vain 79 € ja se oikeuttaa numeroimattomaan istumapaikkaan Ratinan Laukonsillan puoleiseen kaarteeseen. Kaikki C1 -katsomon paikat ovat K18, sillä ne sijaitsevat anniskelualueen välittömässä läheisyydessä.

TILAA OMASI!

ILVES NAISTEN TUKIKAUSIKORTTI

Syvennämme yhteistyötä Ilveksen naisten edustusjoukkueen kanssa ja Veikkausliigan kausikortilla pääset myös Kansallisen Liigan ja Naisten Ykkösen otteluihin. Sinun on mahdollista ostaa myös tukikausikortti todella edulliseen hintaan 29,90 euroa, jonka koko tuotto tilitetään Ilveksen naisten edustusjoukkueelle! Pelkällä tukikausikortilla pääset halutessasi myös Kansallisen Liigan otteluihin.

Lue lisää ja osta tästä!

KANNATTAJAKATSOMO

Kannattajakatsomo sijaitsee pääkatsomon katsomossa A4. Tässä vaiheessa kannattajakatsomon kausikortit ovat myynnissä vain kannattajaryhmä Niilon Poikien kautta. Yhteydenotot niilonpojat@gmail.com
Kannattajakausikortin hinta: A4 rivit 18-23: 79 €

JUNIORIKAUSIKORTIT

Perinteiseen tapaan myös tulevalla kaudella kaikki Ilveksessä pelaavat juniorit saavat kausikortin Veikkausliigaotteluihin. Juniorikausikortilla on oikeutettu sisäänpääsy katsomoihin D1 ja D2. Katsomoiden paikat ovat numeroimattomia ja tarvittaessa katsomoa pystytään levittämään D-kaarteen muihin katsomonosiin.

JUNIORIEN VANHEMPIEN KAUSIKORTTI

Ilves-juniorien vanhemmille on jälleen tarjolla erikoishintainen kausikortti. Vanhempien kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn katsomoihin D1 ja D2. Katsomoiden paikat ovat numeroimattomia.
Ilves-juniorien vanhempienkausikortin hinta: 60 €
Alennuskausikortti: Lapsi (katsomot A1-A3 ja B3-B6), opiskelija (katsomot A1-A4), eläkeläinen (katsomot A1-A4)

Juniorin vanhempien kausikortti tilataan verkkokauppamme kautta TÄSTÄ LINKISTÄ.

Älä missaa hetkeäkään vaan osta kausikorttisi kaudelle 2022 osoitteesta lippu.fi/ilvesedustus!

RATINAN KATSOMO-OSAT

Lue myös