Kauden ensimmäinen kotiottelu siirtyy pelattavaksi Helsinkiin

Ilveksen kauden ensimmäinen Veikkausliigan kotiottelu siirtyy pelattavaksi Tampereelta Helsinkiin. Ilves-KuPS pelataan sunnuntaina 15.4. klo 15.00 Telia 5G Areenalla.

Ottelusiirron syynä on se, että Tampereella ei ole pelikunnossa olevaa kenttää, joka soveltuu Veikkausliigaotteluihin. Ilveksen varsinainen kotikenttä on Tammelan stadion ja varakenttänä Ilveksellä on Ratinan stadion, jossa on kentän alla lämmitys. Kumpaakaan Ilveksen nimeämistä pelikentistä ei ole saatu pelikuntoon, joten peli on siirrettävä toiselle paikkakunnalle. Kaikista mahdollisista vaihtoehdoista pelipaikaksi valikoitui Telia 5G Areena.

Lipunmyynti otteluun avautui perjantaina 6.4. klo 15.15. Yleisölle avataan stadionin pääkatsomo. Otteluun myydään ns. aluelippuja eli numeroituja paikkoja ei ottelussa ole käytössä. Vip- ja pääkatsomokausikorttilaisille on varattu katsomosta oma alue. Liput otteluun maksavat ennakkoon 5 € ja portilta 15 €. Lipunmyynti on käynnissä osoitteessa www.seamchip.fi/ilvesjalkapallo.

Kausikortin omistajat

Koska ennakkoon julkaistuun otteluohjelmaan on tullut muutoksia, haluamme hyvittää kausikortin omistajille tästä aiheutuvaa harmia tarjoamalla hyvitykseksi kaksi vapaalippua kauden 2018 Veikkausliigaotteluihin. Pyydämme vapaalippuja haluavat kausikortin haltijat täyttämään tästä linkistä lomakkeen 20.4. mennessä, jonka jälkeen toimitamme tiedot lipuista sähköpostitse. Vip -kausikortin omistajiin otamme yhteyttä erikseen.

Lue myös