Kauden ensimmäinen harjoitusottelu huomenna Pirkkahallissa

Ilves kohtaa kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan upean viime kauden päätteeksi Kakkoseen nousseen Ilves/2:n. Ottelu pelataan Pirkkahallissa lauantaina 22.12. klo 14.30 alkaen. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

 

Huomisen ottelun kotijoukkueena toimii vihreällä peliasulla pelaava Ilves/2. Joukkue on pelannut jo kaksi harjoitusottelua hyvällä menestyksellä. Ensimmäisessä ottelussaan joukkue voitti Tampere Unitedin 3-2 ja toisessa ottelussaan he kaatoivat TPV:n lukemin 6-2. Joukkue koostuu Ilveksen nuorista tulevaisuuden lupauksista ja se palaa valmentajiensa Topi Prihan ja Joni Lehtosen johdolla vauhdikasta pallonhallintaan perustuvaa jalkapalloa. Alemmilla tasoilla joukkue on dominoinut otteluita alkuvihellyksestä lähtien, joten on mielenkiintoista nähdä, miten joukkue onnistuu omassa pelisuunnitelmassaan ennakkoon huomattavasti kovempaa vastustajaa vastaan.

 

Ilveksen pelaava kokoonpano koostuu huomenna seuraavista pelaajista:

Johannes Luukkanen

Matias Riikonen

Felipe Aspegren

Samuel Dahan

Diogo Tomas

Roope Huhtala

Tariq Kazi

Matias Ojala

Baba Mensah

Juho Pietola

Tatu Miettunen

Mikael Almen

Janne-Pekka Laine

Santeri Haarala

Naatan Skyttä

Tuure Siira

Yusif Daouda Moussa

Juho Heikkinen

Ilari Mettälä

Jesse Huhtala

 

 

Jokainen pelaaja pelaa huomisessa ottelussa vähintään 45 minuuttia. Pelaajalistalla on myös mukana joukkueen kanssa tämän viikon harjoitellut Ghanassa syntynyt, mutta Nigeriä maajoukkuetasolla edustava keskikenttäpelaaja Yusif Daouda Moussa. Sopimuspelaajista ottelussa eivät pelaa Mika Hilander, Emile Paul Tendeng, Jair, Aleksi Tarvonen, Tiemoko Fofana ja Iiro Järvinen. Myös joukkueen mukana harjoitteleva Lauri Ala-Myllymäki ei osallistu otteluun.

 

Pirkkahallilla on huomenna myös oiva mahdollisuus ostaa Ilves-henkisiä joululahjoja fanimyyntipisteeltä. Myynnissä paljon tuotteita. Erikoistarjouksena mm. edellisten kausien fanipaitoja hintaan 19€ (lapset 15€), match worn -pelipaitoja hintaan 35€, Tendeng T-paitoja hintaan 9€. Myynnissä myös uutuuspipoja hintaan 25€. Tervetuloa katsomaan Ilvesten ottelua ja tekemään viime hetken jouluostoksia.

 

 

Lue myös