Ottelutapahtumamme keskitetään pääkatsomon ympärille – tutustu katsomonosiin tarkemmin!

Uudistettu ottelutapahtumamme keskittyy kaudella 2022 pääkatsomon ympärille. Tämä tarkoittaa entistäkin parempaa tunnelmaa sekä laajempaa tuotevalikoimaa.

Tutustu katsomonosiin tarkemmin alta. Pääkatsomon takaa voi liikkua vapaasti alueella, joten kaikki palvelut ovat kaikkien saatavilla.

Uusi C1-katsomo – K18

Uudesta C1-katsomosta on erittäin hyvä näkyvyys kentälle ja helppo saatavuus juoma- ja ruokapalveluihin, joita löytyy heti katsomon ylätasanteelta. Koko katsomo on K18-aluetta.

Kausikortit katsomoon maksavat vain 79 euroa! Tilaa omasi nyt! 

A4-katsomo – K18

A4-katsomo sijaitsee pääkatsomon vasemmassa laidassa ja se on kokonaisuudessaan K18-aluetta. Katsomosta on erittäin lyhyt matka ruoka- ja anniskelualueelle, joka sijaitsee pääkatsomon vieressä. Katsomonosan takaa löytyy fanimyyntipiste.

Tilaa kausikorttisi nyt!

Myös kannattajakatsomo sijaitsee A4-katsomossa. Kausikortit kannattajakatsomoon saa kysymällä Niilon Pojilta sähköpostitse niilonpojat@gmail.com

A3 ja A2 -katsomot – PERHE + K18

A3- ja A2 -katsomoiden yläosat ovat anniskelukatsomoa ja siten myös K18-aluetta. Alaosat sen sijaan on ikärajatonta perhekatsomoa. Katsomonosista löytyvät myös VIP-alueet sekä A3-katsomosta uusi Pancho Villa VIP, johon voi tilata Pancho Villan maukkaan aterian, kun ottelu alkaa. Tämä tulee myyntiin kauden alussa.

Katsomon takaa löytyy ruokapiste ja lyhyt matka myös fanimyyntipisteelle tai ruoka- ja juoma-alueelle pääkatsomon vasemmalle puolelle.

Tilaa kausikorttisi nyt!

A1 -katsomo – PERHE

A1-katsomo on kokonaan perhekatsomoa ja alueella on anniskelu kielletty. Katsomo sijaitsee aivan juniorikatsomon vieressä ja alueella on myynnissä herkkuja myös perheen pienimmille.

Tilaa kausikorttisi nyt!

D-katsomo – PERHE

D-katsomo sijaitsee hyvillä paikoilla heti pääkatsomon vieressä. Paikat ovat numeroimattomia, joten voit valita vapaasti paikkasi, kun saavut stadionille. D-katsomoihin sijoittuvat Ilveksen juniorit ja junioreiden vanhemmat. Alueella on myynnissä herkkuja myös perheen pienimmille.

Huomioithan, että erittäin edullinen junioreiden vanhempien kausikortti on myynnissä verkkokaupassamme tai halutessasi voit tilata sellaisen esimerkiksi Ilves Futis-Liigan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilaa kausikorttisi nyt!

Lue myös