Kapteenisto ja uusia pelaajasopimuksia

Sanni Ojanen

Joukkue alkaa olla muodostunut kautta 2019 varten. Kapteenisto kaudelle 2019 on valittu: joukkueen kapteenina toimii Sanni Ojanen ja varakapteeneina toimivat Iida Laakkonen ja Julie Forss.  

Sanni on Ilveksen omia kasvatteja. Hän aloitti jalkapallouransa Futis-Liigan Pirkkalan kaupunginosasta ja on kulkenut läpi Ilveksen junioripolun. Tuleva kausi on Sannin kolmas naisten edustusjoukkueessa. Sanni kuului Ilveksen kapteenistoon jo viime kaudella ja on myös toiminut kapteenina nuorten maajoukkueissa. Sanni on positiivinen persoona ja johtaa joukkuetta hyvin kentällä ja sen ulkopuolella.  

Sanni oli myös itse otettu valinnasta:  
Oon tosi otettu, että joukkue valitsi mut ja haluaa antaa mulle isompaa roolia! Haluan luoda joukkueelle vieläkin parempaa yhteishenkeä, joka näkyisi enemmän treeneissä ja menestyksenä peleissä. Teen kaikkeni pelaajien ja joukkueen eteen.”  

Iida Laakkonen

Iida Laakkonen muutti Kuopiosta Tampereelle opintojen perässä syksyllä 2017 ja on edustanut Ilvestä kaudesta 2018 asti. Naisten Liigaa Iida on pelannut jo yhteensä viisi vuotta edustaen Pallokissoja ennen Tampereelle muuttoa. Hän omaa erittäin kovan taistelutahdon ja toimii kentällä erinomaisena esimerkkinä joukkuekavereilleen.  

Julie Forss

Julie Forss on myös Ilveksen omia kasvatteja Futis-Liigan Linnainmaan kaupunginosasta asti. Naisten Liigaa hän on pelannut jo neljä vuotta. Julie johtaa peliä kentällä erittäin hyvin ohjaamalla pelikavereitaan. Myös kentän ulkopuolella hän uskaltaa ottaa roolia ja komentaakin tarvittaessa.  

Kolme uutta pelaajasopimustakin on tehty B-tytöistä mukaan nostetuille Kaisa Juvoselle, Anniina Lintilälle sekä Noora Hämäläiselle. Kaikki kolme kuuluivat viime vuonna Ilveksen B-tyttöjen runkopelaajiin ja ovat nuoresta iästään huolimatta valmiita jo Naisten Liigaan. Anniina ja Noora kävivät naisten harjoituksissa jo viime kauden lopulla ja osoittivat kyvykkyyteensä joukkueeseen. Kaisa Juvosella on myös erittäin paljon kokemusta kovista otteluista. Hän mm. edusti Suomea alle 18-vuotiaiden tyttöjen MM-kisoissa. 

Joukkueen tilanne näyttää hyvältä kauden 2019 osalta – pelaajasopimuksia on yhteensä 3+16. Kauden Ilves aloittaa vasta 13.4. Sitä ennen pelataan vielä ainakin kolme harjoitusottelua:  
La 23.3. TPS – Ilves klo 12, Turku  
La 30.3. Ilves – Jypk klo 12:45, Pirkkahalli  
La 6.4. Ilves – IK Myran klo 12:45, Pirkkahalli  

Muista hankkia oma kausikorttisi kaudelle 2019! Kaikille kausikortin ostajille 10 makkara + kahvi -lipuketta. Kausikortin pääset tilaamaan osoitteesta: https://ilveksennaiset.fi/liput-ja-kausikortit/

Lue myös