Kapteenin sana – Antti Hynynen

Kapteenin sana

On ollut kunnia saada olla mukana Ilveksen uudessa tarinassa kohti kansallista huippua. Seurassa on tehty paljon oikeita asioita ja kehitys on ollut ihailtavan nopeaa. Viime kausi oli kaiken kaikkiaan hieno huipentuen Tammelan iltavaloissa pelattuihin syksyn spektaakkeleihin, joissa panosta riitti loppumetreille saakka. Iso kiitos kaikille kannattajille, jotka olivat tuota tunnelmaa luomassa.

Tulevaan kauteen lähdemme jälleen kerran ennakkoluulottomasti haastamaan isompiamme. Kaikki tiedostavat, että voittaminen vaatii päivästä toiseen kovaa työntekoa ja halua olla valmis tekemään piirun verran enemmän kuin vastustaja. Sen lisäksi Ilveksen yksi keskeisimmistä menestystekijöistä viime vuosina on ollut Tammelan kotiyleisö. Kausi tulee olemaan pitkä ja joukkueen yleisöltä saama energiabuusti onkin jälleen kerran avainasemassa kun pisteitä ruvetaan laskemaan.

Tervetuloa kannustamaan taisteleva Ilves-lauma kohti uusia voittoja kaudella 2017!

Terveisin

Antti Hynynen
Ilves-kapteeni

Veikkausliigan kauden avaus lauantaina 8.4. klo 16.00 Ratinan stadion
Hanki lippusi ennakkoon.

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...