Kapteeni Antti Hynynen sivussa loppukauden

04

Veikkausliigan kolmosena majailevan Ilveksen 32-vuotias kapteeni Antti Hynynen on sivussa kauden seitsemän viimeistä ottelua. 

Tällä kaudella 23 ottelua Ilveksen laitapuolustajana pelannut Hynynen on ollut tuttuun tyyliinsä Veikkausliigan eliittiä. Hynynen loukkasi jalkaansa maanantain voitokkaassa vierasottelussa PK-35 Vantaata vastaan ja tarkemmissa tutkimuksissa on selvinnyt, että jalkapöydän ulkosyrjän luu on murtunut.

”Tottakai harmittaa tosi paljon, etten pysty enää tällä kaudella pelaamaan. Jalkapallo on kuitenkin tällaista, ettei koskaan voi tietää, milloin tulee se loukkaantuminen. Vielä ei ole varmaa, että menenkö leikkaukseen vai en.” 

Hynynen kirjoitti kesällä 1+1-vuotisen jatkosopimuksen Ilveksen kanssa, joten kapteeni nähdään keltapaidoissa jatkossakin. Mies on erittäin tyytyväinen Ilveksen otteisiin kuluvalla kaudella ja uskoo vahvasti joukkueen mahdollisuuksiin loppukauden aikana.

”Nyt kun olemme voittaneet viimeiset kolme ottelua, niin olemme saaneet sellaisen lähtölaukauksen loppuun, että uskon sen riittävän pitkälle. Edelleen kaikki paineet ovat muilla joukkueilla, sillä heillä on suuremmat resurssit ja he ovat panostaneet taloudellisesti paljon enemmän. Me pystymme tulemaan edelleen yllättäjän asemassa. Näen vahvasti, että meillä on hyvä sauma puskea mitaleille” kommentoi Hynynen.

Jo pidempään pois kokoonpanosta olleet keskikentän Eero Korte ja hyökkäyksen Mika Lahtinen ovat myös sivussa loppukauden. 

— —
Ilves – VPS pe 16.9. klo 18:30 Tammelan stadion.
Portit ja palvelut auki klo 17:30. 
Facebook-tapahtuma.

LIPUT ENNAKKOON:
Netistä TÄSTÄ
Ilveksen toimisto, Rieväkatu 12 (arkisin klo 09-16). 
Kortteliravintola Kivenheitto, Teiskontie 1. 
Tammelan R-kioski, Tammelan puistokatu 35. 

hyny

01

28

38

50

38

Lue myös