Kapteeni Antti Hynynen: ”Näytimme mihin pystymme”

hynynen ilves

Veikkausliiga pyörähti käyntiin Ilveksen osalta lauantaina joukkueen matkustaessa Kuopioon, missä isäntäjoukkueena toimi KuPS. Ilves pelasi erittäin ehjän 90-minuuttisen ja otti ansaitun 0-1-vierasvoiton senegalilaisvahvistus Emile Paul Tendengin osumalla!

Ilves-kapteeni Antti Hynynen oli mielissään joukkueen esityksestä.

”Tasapainoinen esitys meiltä ja täytyy olla tyytyväinen. Pre-season oli ajoittain hankala, peli ei ole aina kulkenut ja otteet ovat olleet vuoristorataa. Siihen nähden hyvä reagointi meiltä nyt, kun kausi alkoi. Näytimme mihin pystymme.”

”Viimeisen viikon aikana tapahtunut psykologinen juttu oli huomattava. Hyvä näyttö joukkueelta, että kanttia riittää. Pelasimme hyvin joukkueena ja pakettimme pysyi tiiviinä. Ja verrattuna talven peleihin uskalsimme pelata ja pitää sitä palloa oikeissa paikoissa. Päävalmentaja Jarkko Wiss kannustaa meitä pallolliseen peliin ja siihen tietysti pyrimme. Onhan se helpompi pitää palloa kuin juosta se 90 minuuttia pallon perässä. Kausi on pitkä, joten kontrollia on pakko pitää. Meillä oli hyvä lataus kopissa ja saimme vietyä sen kentälle.”

”Minun yläpuolellani oikealla laidalla pelannut 17-vuotias liigadebytantti Mikael Soisalo pelasi hyvin. Hän tietää vahvuutensa, eli pallo jalkaan ja kovaa vauhtia ohi. Hänen jalat toimivat kuin singeri ja kuntokin kestää 90 minuuttia, niin siinä on ihan hyvä paketti” kommentoi Hynynen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Koko lehdistötilaisuus nähtävisssä TÄSTÄ.

Lue myös