Kapteeni Antti Hynynen: ”Saimme kotiyleisön äänekkäästä tuesta lisää energiaa”

hyny

Ilves voitti HJK:n numeroin 1-0 (1-0) senegalilaistaikuri Emile Paul Tendengin rankkarimaalilla sunnuntai-iltana Tammelan stadionilla. Yleisöä paikalla oli 5050 eli Tammela oli loppuunmyyty! 

Ilves-kapteeni Antti Hynynen oli mielissään kotivoitosta ja kiitteli vuolaasti Tammelan kotiyleisöä, joka oli mahtavasti mukana alusta loppuun. Loppuvihellyksen jälkeen pelaajat ja yleisö kiittelivät pitkään toisiaan.

”Upea tunnelma Tammelassa ja kotiyleisön tuki välittyi vahvasti kentälle! Erittäin hyvin oli porukka hengessä mukana ja saimme kotiyleisön äänekkäästä tuesta jälleen lisää energiaa. Tämä alkaa olla jo tuttua hommaa tamperelaisille. Viime kaudella pääsimme ajoittain jo tällaiseen tunnelmaan ja nyt on alkanut näkyä hienoa kannustusta jokaisessa pelissä Tammelassa.”

Hynynen oli kaksi edellistä ottelua sivussa Ilveksen kokoonpanosta, sillä mies loukkasi nivustaan kesäkuun lopussa Vaasassa. Nyt Hyny teki paluun kentille ja pelasi tuttuun tyyliin täydet 90 minuuttia. Nivunen kesti hyvin.

”Ei tuntunut nivusessa mitään kipuja. Pääsin heti hyvin mukaan peliin ja meidän pakettimme pysyi kasassa koko pelin. Oma pallollinen pelaamisemme ei ollut ehkä ihan niin hyvällä tasolla mitä sen pitäisi olla, mutta toisaalta se pakettimme pysyi puolustussuuntaan tiiviinä ja teimme nöyränä niitä hommia mitä olimme sopineetkin. Ja kotiyleisö oli kyllä hienosti mukana. Kiitos kaikille ja näitä lisää!” kommentoi Hyny.


Ilveksen seuraava kotiottelu heti ensi sunnuntaina
Ilves – PS Kemi su 24.7. klo 18:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ.

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...