Kaikkien aikojen Pirkanmaan Derby pelataan huhtikuussa, kun Ilves kohtaa FC Hakan – Tavoitteena kaikkien aikojen yleisöennätys!

Koronavirustilanteen vuoksi Pirkanmaan herruutta ei ratkaista futiskentällä, vaan Pirkanmaan suurseurat, Ilves ja FC Haka, kohtaavat virtuaalisessa futisottelussa Playstationin avulla. Ottelu pelataan aiemmin sovitun pelipäivän mukaisesti lauantaina 25.4. kello 17.00 ja jokainen lipun ostanut näkee ottelun streamin kautta livenä. Liput uskomattomaan otteluun maksavat vain 5 euroa kappale! 

Tavoitteena on rikkoa kaikkien aikojen Ilveksen yleisöennätys, joka on tällä hetkellä vuodelta 1984, kun legendaarisessa ottelussa Ilves kohtasi Juventuksen. Ratinassa oli tuolloin 24 873 silmäparia. Rikotaan tuo ennätys nyt!

Derby on saanut laajaa huomiota valtakunnan eri medioissa ja lippujen myynti on käynnistynyt hyvin. Tapahtuma toteutetaan FC Hakan kanssa ja toteutamme yhteistyössä useita oheistapahtumia derbyn ympärille.

Yhdessä kun toteutetaan, niin saadaan unohtumaton Pirkanmaan derby. Samalla meillä on mahdollisuus saada molempien joukkueiden pelaajia Playstation -ohjaimien perään, kommentoi Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen tyytyväisenä.

Osta liput klikkaamalla tästä!

Seuraathan myös Hakan sosiaalisen median kanavia ja käytä somessa tunnistetta #kaikkienaikojenderby.

Haka Facebookissa: https://www.facebook.com/fchakavalkeakoski/ , Instagramissa: https://www.instagram.com/fchakaofficial/ , Twitterissä: https://twitter.com/FCHakaOfficial 

 

 

Lue myös