K-Citymarket Turtola jatkaa Ilveksen yhteistyökumppanina pitkällä sopimuksella

K-Citymarket Turtolan kauppias Marko Vainikainen luovutti Ilvekselle vuoden 2020 ensimmäisen puoliskon K-Plussasponsoroinnista kertyneet tulot Ilvekselle 1.7. pelatussa Veikkausliigaottelussa. Kokonaisuudessaan vuoden 2020 aikana Ilveksen junioreille kertyi K-Plussasporoinnin kautta tuloja Turtolan Citymarketista yli 30 000 euroa.

 

Pirkanmaan paras ruokakauppa K-Citymarket Turtola ja Ilves ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Vuonna 2009 alkanut yhteistyö kattaa koko seuran, junioreista aina miesten ja naisten edustusjoukkueisiin asti.

K-Citymarket Turtola on yksi Ilves jalkapallon pitkäaikaisimmista kumppaneista ja Ilveksen kehitysjohtaja Toni Hevonkorpi onkin tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta:
Todella hienoa, että pitkäaikainen yhteistyömme jatkuu. Olemme onnistuneet yhdessä kehittämään ja syventämään yhteistyötämme vuosien varrella ja K-Citymarket Turtolasta ja sen kauppiaspariskunnasta Kati ja Marko Vainikaisesta on muodostunut yksi Ilves jalkapallon historian merkittävimmistä yhteistyökumppaneista. K-Citymarket Turtolan tuki on omalta osaltaan ollut mahdollistamassa seuramme kehitystä viimeisen yli kymmenen vuoden aikana ja tästä tuesta olemme ikuisesti kiitollisia.

Ilveksen ja K-Citymarket Turtolan yhteistyö pitää sisällään useita eri yhteistyömuotoja, joista näkyvimmät ovat näkyvyysyhteistyö edustusjoukkueiden peliasuissa ja ottelutapahtumissa sekä tietysti K-Plussasponsoriyhteistyö, jonka avulla jokaisella on mahdollisuus tukea Ilveksen juniorityötä oman Plussakorttinsa avulla. Jos et ole vielä rekisteröinyt omaa Plussakorttiasi Ilveksen tukijaksi, lue tästä lisää yhteistyöstä ja rekisteröi Plussakorttisi kerryttämään tuloja Ilveksen junioreille.

Tulevan kauden K-Plussasponsorinnista saadut tulot tullaan kohdentamaan juniorivalmennukseen. Tästä yhteistyön osasta tiedotetaan tarkemmin maaliskuun aikana.

 

Lue myös