K-Citymarket Turtola Ilveksen yhteistyökumppanina

Pirkanmaan ruokakauppojen kiistaton ykkönen K-Citymarket Turtola ja Ilves ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo yli 10 vuoden ajan. K-Citymarket Turtola on merkittävä tukija etenkin Ilveksen junioritoiminnalle, mutta yhteistyö kattaa koko seuran, miesten ja naisten edustusjoukkueisiin asti.

– K-Citymarket Turtolasta ja sen kauppiaspariskunnasta Kati ja Marko Vainikaisesta on muodostunut yksi historiamme merkittävimmistä yhteistyökumppaneista. Olemme yhdessä syventäneet yhteistyötämme vuosien varrella ja heidän tukensa on mahdollistanut seuramme pitkäjänteisen kehityksen jo vuodesta 2009 lähtien, Toni Hevonkorpi kertoo.

– K-Citymarket Turtolan tuki etenkin junioritoiminnallemme on ollut korvaamatonta ja sen ansiosta olemme saaneet lujitettua organisaatiomme kivijalkaa näiden vuosien ajan. Laadukkaan junioripolun ansiosta meillä on myös vahvat edustusjoukkueet. Olemme tästä tuesta todella kiitollisia Katille ja Markolle, Hevonkorpi iloitsee.

Ilveksen ja K-Citymarket Turtolan yhteistyö pitää sisällään useita eri yhteistyömuotoja, joista näkyvimmät ovat näkyvyysyhteistyö edustusjoukkueiden peliasuissa ja ottelutapahtumissa. Tämän lisäksi yhteistyöhön kuuluu erinomainen K-Plussasponsoriyhteistyö, jonka avulla jokaisella on mahdollisuus tukea Ilveksen juniorityötä oman Plussakorttinsa avulla. Jos et ole vielä rekisteröinyt omaa Plussakorttiasi Ilveksen tukijaksi, seuraa alla olevan kuvan ohjeita rekisteröityäksesi Plussakorttisi kerryttämään tuloja Ilveksen junioreille!

K-Citymarket Turtolan löydät Turtolan kauppakeskuksesta osoitteesta Martinpojankatu 4.

Lue myös