K-Auto Volkswagen Tampere Ilveksen yhteistyökumppanina

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin ja myyntiin sekä huolto- ja korjauspalveluihin keskittyvä yritys. Miesten edustusjoukkue sekä K-Auto Volkswagen Tampere tekevät yhteistyötä jo neljättä vuotta ja viime vuonna sopimusosapuolet solmivat kolme vuoden mittaisen jatkosopimuksen aina kauden 2023 loppuun asti.

Onnistunutta yhteistyötä on päästy syventämään kausi kaudelta ja molemmat osapuolet ovat olleet tyytyväisiä kumppanuuteen. K-Auto Volkswagen Tampereen pääyhteistyökumppanuus pitää sisällään otteluasunäkyvyyden, jossa logot komistavat Ilveksen peliasua sekä paidassa, että shortseissa. Lisäksi K-Auto Volkswagen Tampere tulee olemaan näyttävästi esillä ottelutapahtumissa mm. otteluisännyyksien johdosta, sekä keltavihreiden sosiaalisessa mediassa, kun yhteistyöosapuolet alkavat yhdessä tekemään entistä laajemmin videotuotantoa ja sisältöä Ilveksen sosiaalisen median kanaviin.

Pirkanmaalla pelataan paljon jalkapalloa, jonka parissa on suuri määrä pelaajia, perheitä ja kannattajia, joille Volkswagen tarjoaa ratkaisun jokaiseen kuljetustarpeeseen. Ilveksen jalkapalloperhe on ollut Volkswagenin kyydissä jo useamman vuoden, sillä niin edustusjoukkueen kuin myös Ilves ry:n jalkapallojaostolla on käytössään Volkswagenin Transporter-pakettiauto. Lisäksi viime vuonna Ilves ry osti arpajaistensa pääpalkinnoksi Volkswagen Polo mallisen auton K-Auto Volkswagen Tampereelta.

Volkswagen tekee yhteistyötä Ilveksen lisäksi Palloliiton sekä Veikkausliigan kanssa, joka antaa tukevan selkänojan paikalliseen yhteistyöhön.

Käy tutustumassa K-Auto Volkswagen Tampereen palveluihin ja tuotteisiin täältä!

Lue myös