Jukka Jaskara Ilves Plussan toiminnanjohtajaksi – ”Työntekijät saavat minut vastaamaan heidän arjestaan”

Vuodesta 2019 asti terveyden ja hyvinvoinnin palveluita tarjonnut Ilves Plus on saanut peräsimeensä toiminnanjohtajan Jukka Jaskaran, 25, joka ei ole aivan uusi kasvo Ilveksen organisaatiossa. Jaskara suoritti puolen vuoden mittaisen työharjoittelunsa keltavihreissä vuonna 2019, jonka aikana hän oli mukana mm. edustusjoukkueen markkinoinnissa sekä Veikkausliigaotteluiden järjestämisessä.

Perustin itseasiassa Ilves Plussan kotisivut myös tuolloin harjoitusmielessä. Onneksi alan ammattilaiset ovat ottaneet ohjat sen jälkeen, nimittäin sen verran on muuttunut nettisivujen ilme minun jälkeeni, Jaskara naurahtaa.

Työharjoittelunsa päätteeksi Jaskara järjesti vielä Naisten Liiga tekee hyvää-hyväntekeväisyysottelun Ilves Ry:lle.

Vuonna 2020 Jaskara valmistui urheiluliiketoiminnan tradenomiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja on lisäksi tehnyt erillisiä urheilujohtamisen opintoja Joensuun avoimessa yliopistossa. Ylöjärveläissyntyinen Jaskara aloitti työt valmistumisensa jälkeen FC Hakan organisaatioissa, jossa hän toimi kehitys- ja ottelutapahtumapäällikkönä. Hän vastasi mm. sisällön tuotannosta, verkkokaupasta ja fanituotteiden suunnittelusta otteluiden järjestämisen rinnalla.

Niin kuin varmasti kaikissa seuroissa, kaikki tekee vähän kaikkea. Hakassa olin kyllä monessa mukana, Jaskara kertoo.

Ilves Plus tuottaa monipuolisesti terveyden ja hyvinvoinnin palveluita sekä järjestää koulutuksia ja valmennuksia yksityishenkilöille, yrityksille ja urheiluseuroille. Toiminta on pääsääntöisesti pyörinyt työntekijöiden toimesta, mutta palveluiden sekä toimipisteiden laajentuessa kaivattiin esimiestä Plussan puikkoihin.

Otan toiminnan pyörittämisen vastuulleni. Työntekijät saavat minut vastaamaan heidän arjestaan ja olen varmistamassa, että hommat toimii ja langat pysyvät käsissä. Pyrin esimiehenä viemään asioita eteenpäin ja kehittämään toimintaa entisestään, Jaskara sanoo.

Olen mukana myös Ilves Plussan markkinoinnissa, myynnissä, sekä ennen kaikkea konseptoinnista. Tavoitteena on luoda selkeät tuoteportfoliot joita sitten myymme ja markkinoimme, Jaskara jatkaa.

Ilves Plussan lisäksi hän saa vastuulleen Veikkausliigapelit Ilveksen ottelutapahtumapäällikkönä, joka on hänelle tuttua puuhaa harjoitteluvuosilta, sekä FC Hakassa työskennellessään.

Olen todella innoissani uudesta työstäni ja on mahtavaa päästä työskentelemään Ilveksen organisaatiossa! Tätä varten olen käynyt paljon kouluja, että saan tehdä tällä alalla töitä. Nyt se uurastus palkitaan, Jaskara iloitsee.

Ilves Plussan tilat löytyvät osoitteista Teiskontie 1 A, 33500 Tampere, josta löytyy Ilves Plus Fysioterapia. Toimitila sijaitsee rakennuksen kakkoskerroksessa. Uudempi tila Ilves Plus Hieronta löytyy lähes vastapäätä, osoitteesta Itsenäisyydenkatu 18, 33500 Tampere.

Aikoja Plussalle pääsee varaamaan verkkosivujen kautta osoitteesta ilvesplus.fi

Lue myös