Johanna Salmijärvi jatkaa Ilveksessä

Johanna Salmijärvi on tehnyt Ilveksen kanssa jatkosopimuksen, joka on yksivuotinen. Junnu on edustanut Ilvesta vuodesta 2003.

Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme jatkaa yhteistyötä Junnun kanssa. Hän on pitkän kaartin Ilvesläinen ja oli viime kaudella joukkueen kantavia voimia niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.” kertoo valmentaja Ville Väisänen.

Johanna kertoo, että ”Meillä on todella potentiaalinen ja jonkin verran viime kaudesta uudistunut joukkue kasassa. Harjoituskausi on sujunut hyvin ja olemme päässeet harjoittelemaan uusia taktisia juttuja peliimme.

Omalta kohdaltani viime kausi oli ehjin ja tasapainoisin kauteni vuosiin ja olen tyytyväinen että sopimus Ilveksen kanssa syntyi. Koen, että pystyn tässä ympäristössä ottamaan seuraavan askeleeni pelaajana.

Pelaajasopimukset kaudelle 2018: Annika Laihanen, Isa Tuominen, Sanni Ojanen, Tuuli Enkkilä, Pipsa Saarilahti, Nea Nyrhinen, Roosa Tuominen, Kaisa Björn, Emmi Ristimäki, Julie Forss, Iida Laakkonen, Sara Inget, Aino Rasinen, Nea Lehtola, Eini Vesaniemi, Tuulia Mikkola, Roosa Ärväs, Jade Bergius, Kiira Kaivola, Selina Mustajoki, Marjukka Mikkonen, Onna Ketola & Johanna Salmijärvi

Lue myös