Järvisen 10 suosikkia

Jyväskylästä kotoisin oleva Iiro Järvinen edustaa Ilvestä jo kolmatta kautta. 22-vuotias keskikenttäpelaaja on tärkeä palanen hyökkäyksiin murtautumisissa. Pallo pysyy vikkeläkinttuisen Järvisen hallussa kovassakin vauhdissa.

Joukkue on tehnyt hyvää tulosta, joten ei voi valittaa. Hieno kausi on menossa, vaikka henkilökohtaisesti olen kärsinyt pienistä loukkaantumisista. Molemmat nilkat vaivasivat etenkin kauden alussa, mutta nyt alan olla taas 100%-kunnossa, Järvinen taustoittaa.

Ennen Ilvestä Järvinen pelasi neljä kautta JJK:ssa. Vaihe huipentui Ykkösen mestaruuteen ja liiganousuun 2016. Järvisellä on siis kokemusta sarjan voittamisesta, mutta ei vielä pääsarjatasolta.

JJK:ssa olimme silloin koko nousukauden ajan sarjan kärjessä. Siinä mielessä sarjajohtajan paikka on tuttu, mutta Veikkausliiga on tietysti ihan oma lukunsa. Meidän pitää tehdä paljon töitä, että piikkipaikka saadaan takaisin ja myös pidettyä, Järvinen tietää.

Kyllä siinä tulee ylimääräistä latausta, kun peleissä on panosta ja yleisö elää mukana. Viime kotipeleissä HJK:ta vastaan oli täysi tupa ja RoPSiakin vastaan oli paljon porukkaa ja hyvä tunnelma. Siirrämme ajatukset kuitenkin aina nopeasti seuraavaan peliin, joten ei tässä paineita ehdi kasata.

Iiron kymmenen kivointa / setti suosikkeja

ruoka: kana ja riisi

juoma: vichy

elokuva: Taru sormusten herrasta

musiikki: pop-rock

jalkapalloilija: Lionel Messi

seura Ilveksen lisäksi: FC Barcelona

harrastus: pleikkari

asia tai paikka Tampereella: Tammelan stadion ja koti

matkakohde: Brasilia

vitsi: Laurilta (Ala-Myllymäki) kuulin sellaisen, että mikä on oranssi ja asuu metsässä, mutta ei ole kettu?
…No onhan se kettu!

Aiemmat lempparilistat:

Felipe Aspegren & Janne Saksela »
Tariq Kazi »
Eero Tamminen »
David Addy »
Tatu Miettunen »
Jesse & Roope Huhtala »
Tuure Siira »
Lauri Ala-Myllymäki »
Janne-Pekka Laine & Mika Hilander »

Lue myös

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Kalle Katz siirtyy Ilvekseen!

Ilveksen puolustuslinja vahvistuu HJK:sta siirtyvällä Kalle Katzilla. Urallaan tähän mennessä 34 Veikkausliigaottelua pelanneella Katzilla oli vielä voimassa oleva sopimus HJK:n kanssa, mutta seurat pääsivät siirron yksityiskohdista nopeasti yhteisymmärrykseen ja...

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan tiistaina 19.1.

Pirkanmaan virtuaaliderby pelataan ensi tiistaina 19.1. kello 18.30 alkaen! Aiemmin viime vuoden keväällä järjestetty virtuaaliderby pelataan nyt toisen kerran ja Ilvestä virtuaalisessa ottelussa edustavat Maksim Stjopin sekä Eemeli Raittinen. Otteluita pelataan...