Jarkko Wiss: ”Toppariparimme on ollut tosi hyvä”

_dsc3053

Ilves jatkoi hienoja otteitaan sunnuntaina Tammelan iltavaloissa, kun PS Kemi kaatui numeroin 2-0 (1-0) Mikael Soisalon ja Jaakko Juutin maaleilla. Yleisöä Tammelassa oli mukavasti 3622. 

Keltapaitojen päävalmentaja Jarkko Wiss ei ollut täysin tyytyväinen sunnuntain peliesitykseen, mutta kehui joukkueensa kurinalaisuutta. Wiss jakoi myös kiitosta hienoa kautta pelaavalle keskuspuolustajille Pavle Milosavljevicille (kuvassa vasemmalla) sekä Tatu Miettuselle (kuvassa oikealla.) Miettunen sai äskettäin kutsun myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen.

”Iso kiitos joukkueen nöyryydelle ja kurinalaisuudelle. Meiltä vähän väsynyt, mutta kuitenkin kompakti esitys. Meillä on nyt seitsemän peliä ilman tappiota ja kun teemme joukkueena töitä, niin ei aina tarvitse olla parhaimmillaan. Säilyminen oli ensimmäinen tavoite ja kun se tuli ajoissa, niin pelaaminen on ollut helpompaa. Jos tässä voittaa pelejä, niin antaa mennä vaan.”

”Emme ole tehneet paljoa henkilökohtaisia virheitä – varsinkaan peräpäässä. Toppariparimme Milosavljevic-Miettunen on ollut tosi hyvä. Laitapakeillamme on ollut kolhuja pitkin kautta, mutta topparit ovat pystyneet pelaamaan ehjän ja hienon kauden. He pelaavat hyvin yhteen.”

”Jätkät tekevät kimpassa hommia. Treeneissä on hyvä tekemisen meininki ja taklauksia annetaan ja otetaan vastaan. Pelaajat antavat välillä kovaa palautetta toisilleen, jos tilanteita pelataan löysästi. Siinä on koutsin parempi olla usein vaan hiljaa ja antaa jätkien hoitaa hommansa. Kun treenit ja pelit ovat ohi, niin nauretaan taas yhdessä” kommentoi Wiss. 

— —
Ilveksen kaksi viimeistä kotiottelua:
Ilves – HIFK pe 14.10. klo 18:30 Tammelan stadion. 
Ilves – HJK ma 17.10. klo 18:30 Tammelan stadion.
Liput ennakkoon TÄSTÄ

_dsc0046

_dsc0112

_dsc9008

Lue myös