Jarkko Wiss: ”Tämä kausi on ollut mahtava matka!”

wiss3

Ilves sijoittui sunnuntaina päättyneella kaudella viidenneksi Veikkausliigassa. Upean kauden pelannut joukkue taisteli vielä toiseksi viimeisellä sarjakierroksella jopa mestaruudesta. 

Kausi meni yli odotusten ja myös tunnustuksia on jo sadellut. Jalkapallotoimittajien yhdistys Pallo-Kopla valitsi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wissin Vuoden valmentajaksi. Lisäksi tähdistöjoukkueeseen valittiin mahtavan kauden pelanneet Ilves-tähdet Mikael Soisalo ja Emile Paul Tendeng

Wiss on tehnyt Ilveksessä erinomaista työtä yhdessä valmennustiiminsä (Toni Kallio, Heli Rekimies ja Mikko Kaven) kanssa. Yhteistyö toimii hienosti, sillä jokaisella valmentajalla on selkeä rooli ja paljon vastuuta.

Wiss palkittiin aiemmin jo Veikkausliin syyskuun Kuukauden valmentajana ja mm. MTV Sport valitsi hänet Vuoden valmentajaksi. ”Jallu” pohti juuri päättynyttä kautta varsin tyytyväisenä.

”Kun tästä savu hälvenee ja IFK Mariehamnin ansaitut mestaruusjuhlat katoavat ajatuksista, niin tämä viides sija kirkastuu vielä enemmän. Tämä kausi on ollut mahtava matka! Olemme kasvaneet kauden aikana tosi paljon.”

”Joukkueen työnteko on ollut koko kauden ajan korkealla tasolla ja koko ajan on näkynyt, että pojat haluavat pelata jalkapalloa. Siellä ovat pelaajat olleet silmät loistaen. Joukkueessa on vanhoja ja nuoria pelaajia, ja heidän symbioosi on ollut ensiluokkaista. Olemme kasvaneet ja kehitytty yhdessä. Olemme myös luoneet hyvän pohjan jatkaa Tampereen futiskulttuuria ja sen kehittymistä tuleville kausille.”

”Olemme tehneet paljon töitä, mistä on hyvänä osoituksena, että kauden loppupuolella pelasimme yhdeksän ottelun tappiottoman putken. Se kuvastaa sitä nöyryyttä, mikä meillä on” kommentoi Wiss.

wiss5

wissss

wiss4

 

Lue myös