Jarkko Wiss kuukauden valmentaja

Kuukauden valmentajaksi on valittu Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss. Kuukauden joukkueeseen saivat Ilveksistä valinnan Mika Hilander, Antti Hynynen ja Iiro Järvinen.

Kuukauden pelaajan valinnasta on päättänyt arvovaltaisin mahdollinen raati eli Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa.

Veikkausliigan lokakuun pelaajaksi on valittu IFK Mariehamnin hyökkääjä Aleksei Kangaskolkka. Kangaskolkka pelasi täydet minuutit IFK Mariehamnin viidessä lokakuun ottelussa ja teki niissä kaksi maalia sekä antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Veikkausliigan lokakuun valmentajaksi on valittu Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss. Ilves pelasi lokakuussa neljä ottelua, joista joukkue otti kolme voittoa ja yhden tasapelin. Ilves juhli lopulta pronssimitaleita ja osallistuu ensi kaudella europeleihin 27 vuoden tauon jälkeen.

Lokakuun kuukauden joukkueessa on kolme pelaajaa Ilveksestä. Kaksi pelaajaa on mukana IFK Mariehamnista, HJK:sta ja KuPS:sta ja yksi pelaaja JJK:sta ja RoPS:sta.

Veikkausliigan yhteistyökumppani Westerback 1897 palkitsee kuukauden pelaajan ja valmentajan virallisen Suomi 100 -korusarjan tuottein. Koko kauden parhaat palkitaan perjantaina 3.11. Helsingissä järjestettävässä Veikkausliigan ja Palloliiton yhteisessä Captain’s Ball -gaalassa.

Veikkausliigan lokakuun joukkue (4-4-2):

Mika Hilander (Ilves)

Antti Hynynen (Ilves) – Faith Friday Obilor (HJK) – Nikko Boxall (KuPS) – Albin Granlund (IFK Mariehamn)

Iiro Järvinen (Ilves) – Ruben Gabriel (KuPS) – Sebastian Dahlström (HJK) – Lassi Lappalainen (RoPS)

Aleksei Kangaskolkka (IFK Mariehamn) – Gael Etock (JJK)

Lähde: VeikkausliigaLue myös