Jarkko Wiss ja Tatu Miettunen ennakoivat sarja-avausta


Ilves – FC Lahti
La 8.4. klo 16.00
Ratinan stadion

Ilves avaa Veikkausliigakautensa kotiottelulla FC Lahtea vastaan Ratinan stadionilla la 8.4. klo 16.00. alkaen.

Liput
Ennakkoliput Seamchipistä (klikkaa linkkiä)
Aikuinen 15€
Opiskelija/eläkeläinen 12€
Lapsi 5€
Alle 7v. ilmaiseksi

Lippuja myy myös Ilveksen toimisto arkisin klo 9-16.00. Toimistolla voit maksaa myös kulttuuriseteleillä liput ja kausikortit.

Alennuslippuun oikeuttava todistus esitettävä portilla. 

Lippujen ostamiseen ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä ota yhteys info@seamchip.fi. Jos lippu/liput eivät ole saapuneet ostotapahtuman jälkeen sähköpostiisi tarkasta ensimmäisenä roskaposti.

Veikkauksen vedonlyönnissä kaikki Veikkausliigan ottelut. Tästä linkistä suoraan päivän kertoimiin. (Tuet Ilvestä käyttämällä tätä linkkiä)

Ennakko-odotukset käsitellään positiivisena voimavarana

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss odottaa malttamattomana lauantaita. Kausi käynnistyy FC Lahtea vastaan, jolla on jo yksi liigaottelu pelattuna. Wiss oli paikan päällä Seinäjoella katsomassa keskiviikkoista SJK-peliä, josta lahtelaiset saivat 1-1-lukemilla vieraspisteen matkaansa.
Lahti oli hyvä. Ottelun edetessä he ottivat enemmän ja enemmän peliä haltuun. Etenkin keskikentän kolmikko osoitti taitavuutensa. Meidän ohjauspelin pitää toimia hyvin, jotta saadaan tilanteenvaihtoja aikaiseksi. Heillä on ollut melko paljon vaihtuvuutta, joten katsotaan nyt mitä sieltä tulee eteen ja reagoidaan siihen. Tänään on käyty joukkueen kanssa taktiikkaa läpi ja vaihtoehdot ovat kyllä tiedossa, Wiss kertoo.

Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Ratinassa, mutta sillä ei ole suurta painoarvoa pelillisesti.
Kauden ensimmäisissä otteluissa korostuu aina kaksinkamppailupelaaminen, oli kenttä mikä tahansa. Meillä pitää olla ryhtiliikettä ja terävyyttä irtopalloissa. Nurmi on näyttänyt olevan ok.

Viime kaudella Veikkausliigan väriläiskäksi kohonnut Ilves on herättänyt jalkapalloväen kiinnostuksen entisestään. Wiss ei tuudittaudu menestyspuheisiin, vaan painottaa keskittymistä omaan tekemiseen.
Toki kauden alkua on odotettu jännityksellä, mutta ei meillä mitään paineita ole. Ihmiset ottavat meidät vakavasti, ja se pitää ottaa vain positiivisena. Meillä on hyvä ryhmä ja kilpailua pelipaikoista. Viime kaudella kaikki eivät vielä tienneet aseitamme. Nyt sitä samaa tasoa pidetään päivittäin yllä, Wiss summaa tilannetta.

Ilveksen nuori toppari Tatu Miettunen on puolustuksen kulmakiviä. Seuran oma kasvatti teki läpimurtonsa pääsarjatasolla viimeistään edellisvuonna. Kauden 2016 aikana kertyi 32 ottelua ja avausmaali Veikkausliigassa. 21-vuotias pitää jalat tiukasti maassa, mutta ei peittele innostustaan pelipäivän alla.
Pitkä harjoituskausi on alla, joten on hienoa päästä ulos sarjapelien kimppuun. Viime kauteen verrattuna nyt on mielestäni mukavammat asetelmat. Lähdemme voittamaan joka ottelua, emmekä vain tappelemaan. Ei siitä mitään paineita kuitenkaan oteta. Yleisöllä on toki enemmän odotuksia, mutta mehän lähdemme niitä täyttämään, Miettunen hymyilee.

FC Lahti vaikuttaa melko erilaiselta, kuin viimeksi tammikuun kohtaamisessamme. Heillä on paljon uusia pelaajia etenkin puolustuksessa. Heillä on hyvä kurinalainen matsi nyt alla, jossa puolustivat syvällä ja iskivät kovaa vastaan. Meidän pitää olla tarkkana, Miettunen päättää.


Katso Jarkko Wissin haastattelu Ilveksen Facebook-videolta
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filvesjalkapallo%2Fvideos%2F10154570879977945%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>
Katso Marko Matronen haastattelu Ilveksen Facebook-videolta
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filvesjalkapallo%2Fvideos%2F10154571922372945%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Seuraava ottelu

SJK-Ilves la 15.4. Seinäjoki.

Ilveksen kannattajat Itäpääty järjestää otteluun kannattajamatkan. Lisätietoja Itäpäädyn Facebook-sivuilta
Veikkausliigakauden ensimmäinen vierasmatka vie Seinäjoelle. SJK – Ilves pelataan OmaSP Stadionilla lauantaina 15.4. klo 15.
Matkaan lähdetään klo 11.00 Vanhalta kirkolta.
Hinta reissulle on 15 euroa ja matsilippu 10 euroa. Viimeinen päivä ilmoittautua mukaan on 14.4.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot itapaaty@gmail.com

Seuraava kotiottelu: Ilves-RoPS la 22.4. 16.00 (Ratinan stadion, varmistus myöhemmin)


Uusi, upea Veikkausliigan kausi alkaa 5.4.2017. IS Extra tarjoaa sinulle nyt mahdollisuuden seurata KAIKKI Veikkausliigan ottelut netistä suorina lähetyksinä ja jälkitallenteina – ja vieläpä erityisen edulliseen kausikorttihintaan. Lähetykset ovat katsottavissa tietokoneella, tabletilla ja kännykällä, vaikkapa mökkilaiturin nokasta tai saunan terassilta! Ilveksen kotiottelut selostaa Mikko Aaltonen.

Tilaa IS Extra tästä linkistä.

<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/IlvesEdustus">Tweets by IlvesEdustus</a> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...