Janne Sakselan leikkaus onnistui hyvin ja kuntoutus alkaa muutaman viikon päästä

Sunnuntai-iltana pelatussa Ilves-HJK-pelissä hurjan näköisessä tilanteessa nilkkansa loukannut Janne Saksela on leikattu tiistaina. Ottelussa pallontavoittelutilanteessa Janne joutui  taklatuksi ja alas tullessa nilkka jäi vartalon alle.

– Kipu oli mielettömän kova ja tiesin heti, että nyt sattui pahasti, Janne kertaa illan tapahtumia. Kentällä ja kentän reunalla annetun ensiavun jälkeen Janne kuljetettiin ambulanssilla TAYS:n ensiapuun Acutaan, jossa nilkan alueella todettiin useampia murtumia luissa.

– Pääsin jalka kipsissä kotiin yöksi ja maanantaina tapasin leikkaavan ortopedin Heikki-Jussi Laineen. Leikkaus tehtiin sitten suunnitelmien mukaisesti tiistaina ja tänään kotiuduin.

Nilkkaan on laitettu nyt ruuveja ja metallia, joten murtuneiden luiden luutuminen on siis aluillaan. Leikkaus näyttää onnistuneen hyvin ja muutaman huiliviikon jälkeen Janne pääsee kuntoutumisessa eteenpäin.

– Nyt pari ensimmäistä viikkoa menee kotisohvalla, mutta kipsin vaihdon yhteydessä sitten varaaminen jalallekin jo lisääntyy. Kuuden viikon päästä pitäisi päästä kipsistä eroon ja tehostamaan kuntoutusta, Janne kertoo

Useista polvivammoista kuntoutuneena Janne tietää, mitä tulevat kuukaudet tuovat tullessaan. Kuntoutus kysyy motivaatiota ja positiivista asennetta, jota kyllä löytyy varmasti.

Tällä kaudella Janne on pelannut 9 liigapelissä ja terveenä ollessaan edustaa varmasti omalla pelipaikallaan valtakunnan eliittiä.

Toivotamme Jannelle paljon tsemppiä ja voimia kuntoutukseen!

Jannen kuntoutus alkoi muutaman viikon levolla

Lue myös