Jaakko Juuti ja Ilves jatkosopimukseen

juuti1

Ilves on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen 29-vuotiaan laitapelaaja Jaakko Juutin kanssa. 

Juuti pelasi äskettäin päättyneellä kaudella Ilveksessä 21 ottelua ja teki yhden maalin. Kausi 2017 tulee olemaan Juutille jo kuudes peräkkäinen keltapaidoissa. Luottoratsu on tyytyväinen jatkoonsa.

”Hienot tunnelmat! Sekä minulla että Ilveksellä oli halua jatkaa yhteistyötä, joten jatkosopimus syntyi helposti. Olen jo useamman vuoden yhdistänyt pelaamisen ja siviilityön. Ja jotta tämä on mahdollista, niin kiitos kuuluu vaimolleni sekä joustavalle työnantajalleni LähiTapiola Pirkanmaalle.”

”Juuri päättynyt kausi oli omalta osaltani nousujohteinen ja viimeinen kolmannes sujui hyvin. Joukkueen kausi oli onnistunut, mutta tottakai nälkää jäi, sillä olimme niin lähellä mitaleita. Tulevalle kaudelle on tavoitteena päästä pelaamaan paljon, tehdä tehoja ja auttaa joukkuetta parantamaan viime kauden sijoitusta” kommentoi Juuti tuoretta jatkosopimustaan. 

Päävalmentaja Jarkko Wiss tiedostaa Juutin arvon joukkueelle.

”Alkukausi oli hänellä hieman vaikea. Oli vähän pieniä vammoja eikä minuutteja tullut kovin paljoa, mutta kauden edetessä vastuu kasvoi koko ajan. Aina kun Juuti on kentällä, niin tietää mitä saa.”

”Hän on luotettava joukkuepelaaja ja hänellä on hyvä työmoraali. Kokenut pelaaja, joka ymmärtää pelistä paljon. Tärkeä osa joukkuettamme” kommentoi Wiss.

Ilveksellä on Juutin jatkosopimuksen myötä nyt jo 18 pelaajasopimusta kaudelle 2017.

Maalivahdit:
1 Mika Hilander

Puolustus:
2 Antti Hynynen
4 Felipe Aspegren
5 Jani Tanska (FC Lahti –> Ilves)
16 Tatu Miettunen
25 Antti Koskinen
27 Martti Haukioja

Keskikenttä:
7 Marco Matrone
14 Tuure Siira
15 Lauri Ala-Myllymäki
17 Eero Tamminen (VPS –> Ilves)
19 Jaakko Juuti
20 Reuben Ayarna
22 Emile Paul Tendeng
24 Artturi Ruuth 

Hyökkäys:
11 Mikael Soisalo
13 Yunus Sentamu
88 Tuco (SJK –> Ilves)

juuti6

juuti2

juuti2

juuti4

juuti4

juuti5

Lue myös