Ilves-päivä 2019 tänään Särkänniemessä

Tänään on taas se päivä, kun koko Ilves-perhe kokoontuu viettämään Ilves-päivää Särkänniemeen. Ilves-päivä järjestettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa Särkänniemessä. Tapahtuma osoittautui todelliseksi jättimenestykseksi ja paikalle saapuikin yli 10 800 Ilvesläistä.

Huvipuiston portit ja huvilaitteet aukeavat tänään kello 15.00. Päivän ohjelma alkaa klo 17.00. Jalkapallon Veikkausliigajoukkue sekä jääkiekon Liigajoukkue saapuvat yhteisellä kuljetuksella huvipuistoon vähän ennen klo 17. Käy pyytämässä pelaajia laitekaveriksesi tai hae heiltä nimikirjoituksia. Ja luonnollisesti kannattaa ottaa paljon yhteiskuvia ja julkaista ne somessa tunnisteella #ilvespäivä2019. Tapahtuman jälkeen parhaat kuvat palkitaan Ilves-palkinnoilla.

Tapahtumassa on myynnissä Ilves-päivän erikoistarjouksena lippuja ensi tiistain Ilves-HIFK otteluun hintaan 5€ (norm. 15€). Lisäksi myynnissä uusia lippiksiä (keltaisia ja mustia) ja kaulahuiveja hintaan 15€ (norm. 25€).

Muista laittaa päälle keltaista tai vihreää ja tule tapaamaan muita Ilvesläisiä sekä edustusjoukkueiden pelaajia Särkänniemeen. Vietetään yhdessä jälleen upea Ilves-päivä!

Lue myös