Ilves on valinnut talvikauden kapteeniston

Ilves on valinnut talvikauden kapteenistonsa. Kolmikko Mika Hilander, Tuure Siira ja Lauri Ala-Myllymäki johtavat Ilveksen joukkuetta kentällä talven ajan yksimielisellä päätöksellä. Varsinaiset kapteenit valitaan liigakauden kynnyksellä. 

Kapteenisto on tulessa heti lauantaina, kun Ilves kohtaa TPV:n Pirkkahallissa klo 14.30 alkaen. Paikallisottelussa nähdään varmasti paljon pelaajarotaatiota. Ilves testaakin kahta senegalilaista pelaajaa. Assane Mbodj ja Abdoulaye Ba ovat näyttäneet osaamistaan tämän viikon Ilveksen harjoituksissa.

Senegalilaiset Assane Mbodj ja Abdoulaye Ba liittyivät Ilveksen harjoituksiin mukaan tiistaina ja näyttävät taitojaan TPV:tä vastaan lauantaina.

Tervetuloa Pirkkahalliin lauantaina. TIP-kahvio avoinna ja lipunmyynnin  yhteydessä on myynnissä pieni määrä fanituotteita. 

Otteluliput ovat kaikki 5€ ja ottelun tuotto tilitetään lyhentämättömänä HOPA-rahastoon. Lisätietoja HOPA-rahastosta, joka tukee  Ilves ry:ssä harrastavien jalkapallojunioreita stipendejä myöntämällä.

Ilveksen kausikortit eivät ole voimassa talven harjoituspeleissä ja Suomen Cupin otteluissa. Ottelu ei näy suorana netissä. 

Ilveksen talvikauden peliohjelma. Katso kaikki ottelut tästä 

Lue myös