Ilves ja TPV ovat solmineet yhteistyöseurasopimuksen kaudelle 2017

Ilves ja TPV ovat solmineet tänään yhteistyöseurasopimuksen, jonka tarkoituksena on helpottaa nuorten pelaajien siirtymistä seurojen välillä.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kommentoi tuoretta yhteistyöseurasopimusta seuraavasti: ”Hienoa, että seurat lähenevät toisiaan ja jakavat pelaajakeskeisen ajattelumallin pelaajakehityksessä. Tämä sopimus mahdollistaa pelaajan kehittymisen hänelle sopivassa ja häntä riittävästi haastavassa ympäristössä.”

Myös TPV:n urheilutoimenjohtaja, miesten edustusjoukkueen valmentaja Anssi Ylinen on tyytyväinen sopimuksen syntymisestä: ”Yksilö on yhteistyön suurin voittaja, pelaajat saavat pelata parhaassa ympäristössä kehittymisensä kannalta. Hienoa että pelaaja on myös seurojen keskiössä”

Sekä Ilveksen että TPV:n seurajohdossa päätös seurayhteistyösopimuksen solmimisesta oli yksimielinen. Molemmat seurat ovat sitoutuneet vahvasti pelaajakehitystyöhön sekä vastuulliseen kasvattajarooliin Tampereella. Yhteistyön avulla kaikille Tampereen lahjakkaille junioreille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava sekä kehitystä tukeva joukkue ja sarjataso.

Lue myös