Huomenna pelattavassa vuoden ensimmäisessä ottelussa kohdataan TPV

 

Huomenna lauantaina pelataan vuoden ensimmäinen ottelu, kun Pirkkahallissa pelattavassa harjoitusottelussa kohdataan paikallisvastustaja TPV. Ottelu alkaa klo 14.30.

Ilves lähtee huomiseen harjoitusotteluun 22 pelaajan ryhmällä ja lähtökohtaisesti jokainen pelaaja tulee pelaamaan ottelussa 45 minuuttia. Tässä vaiheessa kautta on tärkeää saada kaikille pelituntumaa ja minuutteja ennen 18.1. alkavaa Suomen Cupia. Kokoonpanosta puuttuvat huomenna Emile Paul Tendeng, Matias Riikonen, Tiemoko Fofana, Samuel Afum ja Iiro Järvinen.  Myöskään joukkueen kanssa harjoitteleva Lauri Ala-Myllymäki ei pelaa huomisessa ottelussa. Joulukuussa Ilveksen harjoitusvahvuuteen liittynyt testipelaaja Yusif Daouda Moussa jatkaa edelleen testissä ja hän on mukana huomisessa ottelussa. Uutena kasvona edustusjoukkueen riveissä nähdään Ilves/2:n 18-vuotias hyökkääjä Eemeli Raittinen.

Liput otteluun maksavat 5€. Kauden 2019 kausikorttilaisille liput maksavat 2€. Ilves-juniorit pääsevät otteluun ilmaiseksi seuravaatteissa. Myös alle 7-vuotiaille sisäänpääsy on ilmainen. Lipunmyynti otteluun aukeaa klo 14.00 Pirkkahallin aulassa.

Tietoa kausikorttilaisille

Kahden euron lipun saa lunastettua lipunmyynnistä näyttämällä kauden 2019 kausikorttia.

Mikäli olet tilannut kausikortin, mutta kortti ei ole sinulle vielä saapunut, olet myös luonnollisesti oikeutettu halvempaan lippuun. Lipunmyynnissä on nimilista kausikorttilaisista, joten kertomalla nimesi lipunmyyjälle saat itsellesi kahden euron lipun.


Kausikortteja ja fanituotteita myynnissä ottelun yhteydessä

Pirkkahallilla on myynnissä myös Muut katsomot -kausikortteja hintaan 190€. Kaikille ottelusta kausikortin ostaneille Palloilulippu kaupan päälle (arvo 30€).

Fanituotepisteellä on myynnissä paljon tuotteita alennushinnoin. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan ja tekemään edullisia löytöjä.

TILAA OMA KAUSIKORTTISI TÄÄLTÄ

Lue myös