Ilves on tehnyt yhteistyöseurasopimukset JJK:n ja HJS:n kanssa


Ilves on solminut tulevaa kautta koskevat yhteistyöseurasopimukset sekä Ykkösessä pelaavan JJK:n että Kakkosen lohko B:ssä pelaavan HJS:n kanssa. Sopimusten tarkoituksena on mahdollistaa Ilveksen Veikkausliigajoukkueeseen kuuluvien juniori-ikäisten pelaajien pelaaminen Ykkösen otteluissa JJK:n paidassa tai Kakkosen otteluissa HJS:n paidassa.

Ilves Edustus Oy:n kehitysjohtaja Toni Hevonkorven mielestä solmitut yhteistyöseurasopimukset täydentävät hyvin kokonaisuutta, jota Ilveksellä on tarjota nuorille pelaajille: ”Nuorten pelaajien kehittymisen kannalta on äärimmäisen tärkeää saada mahdollisimman paljon peliaikaa sopivan haastavalla tasolla. Näiden solmittujen yhteistyöseurasopimusten myötä pystymme laadukkaan päivittäisen harjoittelun lisäksi takaamaan kaikille juniori-ikäisille pelaajillemme sopivan tasoisia otteluita kauden aikana, mikäli he eivät saa riittävästi peliaikaa Veikkausliigassa. Omassa seurassamme on mahdollista pelata A-ja B-junioreiden lisäksi myös miesten kakkosjoukkueessa, joka pelaa Kolmosta ja nyt nämä sopimukset mahdollistavat peliajan saamisen myös Ykkösessä ja Kakkosessa.”

”Käytännön tasolla pelaajien liikkumisesta seurojen välillä sopivat aina joukkueiden valmentajat keskenään ja nämä sopimukset eivät millään tavalla velvoita JJK:ta tai HJS:ää peluuttamaan meidän pelaajiamme. Jokainen siirto katsotaan aina tapauskohtaisesti ja tavoitteena on se että yhteistyö hyödyttää kaikkia osapuolia niin seuroja kuin pelaajiakin. Sekä JJK että HJS valikoituvat yhteistyöseuroiksemme siitä syystä, että molemmissa seuroissa on laadukas valmennus sekä aito halu tehdä kanssamme yhteistyötä, jossa pelaajien kehitystä tuetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä syystä olemme erittäin iloisia, että saimme solmittua yhteistyöseurasopimukset seurojemme välille”, Hevonkorpi toteaa.

Lue myös