Ilves-SJK huomenna Ratinassa – tietoja lipunmyynnistä ja tapahtuman järjestelyistä

 

Huomenna perjantaina 16.7. pelataan Ratinassa Ilveksen ja SJK:n välinen Veikkausliigaottelu. Ennen ottelua stadionilla pelataan hyvätekeväisyysottelu klo 15-16.  Tässä tietoja Ilves-SJK -ottelun lipunmyynnistä sekä ottelutapahtuman järjestelyistä

 

Kausikortit

Kausikorteilla pääsee sisään otteluun normaalisti eli enää ei tarvitse varata erikseen lippua tai ilmoittautua etukäteen otteluun.

 

Lipunmyynti

Stadionin porteilla ei ole lipunmyyntiä vaan kaikki liput tulee ostaa ennakkoon. Netissä lipunmyynti on käynnissä osoitteessa https://www.lippu.fi/event/ilves-edustus-kausi-2021-tampereen-stadion-13730037/

Lisäksi ennakkolippuja saa seuraavista Lippupisteen myyntipisteistä:

KCM Turtola

KCM Linnainmaa

KCM Pirkkala

KCM Nokia

KCM Lielahti

KCM Ylöjärvi

KCM Valkeakoski

Ideapark info

Stockmann

Sokos

Aplodi

 

Saapuminen stadionille

Suosittelemme saapumista stadionille hyvissä ajoin. Sisäänkäynti stadionille on mahdollista kaikista stadionin neljästä kulmasta. Kaksi sisäänkäynneistä sijaitsee Kauppakeskus Ratinan päädyssä ja kaksi stadionin Hämeenpuiston puoleisessa päädyssä. Portit aukaistaan tunti ennen ottelun alkua eli kello 17.30. B-katsomoon saapuvien suositellaan käyttävän Tampereen valtatien puoleisia sisäänkäyntiportteja.

Vaikka portteja on käytössä jokaisessa kulmassa, muodostuu sisäänkäyntiin jonoja lähellä ottelun alkua, joten saapumalla paikalle hyvissä ajoin välttyy turhalta jonottamiselta.

Porttien jonotilanne on suurin piirtein seuraavanlainen:

klo 17.30-17.50 Ei jonoja

klo 17.50-18.10 Vähän jonoa

klo 18.10-18.20 Kohtalaiset jonot

klo 18.20- Pitkät jonot

 

Palvelut stadionilla

Stadionilla on auki useita kioski-/grillipisteitä, anniskelupisteitä sekä fanituotemyyntipiste. Kioski- ja grillipisteitä on sekä stadionin pääkatsomon puolella että B-katsomon puolella. Fanituotemyyntipiste sijaitsee A4-katsomon takana. Lisäksi Ilvesjunioreiden katsomonosan (B7, B8, C5) takana on auki Hodaripiste ja karkkipiste.

Anniskelu terassit sijaitsevat stadionin A/D, A/C ja C/B kulmissa. Lisäksi osa katsomopaikoista on anniskelukatsomoita, jossa voi nauttia alkoholituotteita katsomossa omalla paikallaan. Pääkatsomon anniskelukatsomot (K18) sijaitsevat A1, A2, A3 ja A4 katsomoiden yläosissa (rivistä 11 ylöspäin). B-puolen katsomoista katsomot B1 ja B2 ovat anniskelukatsomoita (K18). Anniskelukatsomoissa ei saa olla alaikäisiä katsojia.

VIP-kausikorttilaisille on lähetty sähköpostitse viesti ottelun VIP-palveluista. VIP-palvelut aukeavat klo 17.00.

Maksaminen stadionilla

Maksaminen stadionilla tapahtuu pääsääntöisesti korttimaksulla. Ainoastaan juniorikatsomon yhteydessä olevissa myyntipisteissä on mahdollista maksaa käteisellä.

Tervetuloa nauttimaan live-jalkapallosta Ratinaan!

Liput ennakkoon täältä

 

Lue myös