Ilves Sääksjärven Loiskeen vieraaksi juhlaotteluun

Ilves on saanut kutsun ja kunnian saapua Sääksjärven Loiskeen 70-vuotisjuhlaotteluun keskiviikkona 7.6.

Loiske ja Ilves kohtaavat toisensa Sääksjärven jalkapallonurmella keskiviikkona 7.6. klo 18.00 alkaen. Veikkausliigajoukkue Ilves ja Kolmosen Loiske esiintyvät juhlaottelussa hyväntekeväisyysteemalla, jonka tuotot ohjataan erityisliikuntaan teemalla jalkapalloa jokaisella. Otteluun on vapaaehtoinen pääsymaksu.

Ottelun puoliajalla Loiske juniorit pelaavat näytösottelun. Tilaisuuden kuuluttajana toimii maestro Lasse Toiva. Sääksjärven kentällä on yleisön iloksi järjestetty kahvio, grilli, puhvetti, arpajaiset, kuulutus ja juonto. Muutakin oheisohjelmaa työn alla. Musiikkia jopa livenä, Loiske tykittää, tutkaan laukaisimista yms. Tervetuloa kaikki jalkapallon ystävät Sääksjärvelle.

Ottelun Facebook-tapahtuma

Ote Pertti Alajan juhalapuheesta 70-vuotiaalle Sääksjärven Loiskeelle 8.4.
Synttärisankari Sääksjärven Loiske elää vahvaa nykyisyyttä.  Yli 1200 jäsentä ja lähes 400 pelaajaa muodostavat ainutlaatuisen yhteisön. Tytöt ja pojat voivat seuran treeneissä ja peleissä olla prinsessoja tai ritareja ja nauttia pyörivän pallon ihmeellisistä kuvioista, aikuiset voivat kaveerata pallon kanssa koko elämänsä tutuissa ympyröissä. Erityisryhmät pääsevät jalkapallon riemuun, ketään ei jätetä sivuun. Seuran jalkapallotarjottimella on sekä jalkapallo ja futsal, mikä tietysti tarkoittaa mahtavaa ympärivuotista peliä ja harjoittelua osaavissa valmentajakäsissä. Futsalissa miesten edustusjoukkue kisaa nyt Ykkösessä ja aikoinaan edusti Sääksjärveä liigatasollakin.  

 
Seuran historia tuntee muun muassa vuonna 1979 seuran järjestämän 21-vuotiaiden maaottelun Suomi – Länsi-Saksa ja seuran vuonna 1980 järjestämän muistorikkaan allianssipitoisen ottelun Loiske/Haka/Ilves vastaan Suomen olympiajoukkue. Vauhtia ja loisketta on riittänyt seitsemälle vuosikymmenelle ja riittää vastedeskin!  Muutama vuosi sitten unelmat täyttyivät olosuhteiden osalta. Tekonurmipohjainen kenttä näki vihdoin päivänvalon Sääksjärvellä ja aloitti uuden kukoistavan ajanjakson Sääksjärven Loiskeen historiassa.
Ennusmerkit tuleville vuosille ovat aurinkoiset.

Lue myös