Ilves-pelaajat yllätettiin hodarikesteillä

01

Veikkausliiga on tällä hetkellä pienellä maaottelutauolla. Ilves on pelannut alkukaudella yhdeksän sarjaottelua ja on hienosti sarjavitosena, vaikka suurin osa joukkueista on pelannut 2-3 ottelua Ilvestä enemmän.

Viime viikolla Ilves otti kaksi komeaa voittoa, kun ensin kotona Tammelassa kaatui FC lahti numeroin 2-0 (2-0) ja sitten vieraissa Helsingissä HIFK numeroin 0-1 (0-0). Ilves harjoitteli vielä keskiviikkona kahteen otteeseen kovaa, jonka jälkeen pelaajat saavat loppuviikon vapaata.

Ilves-pelaajat saapuivat keskiviikon iltapäiväharjoitusten jälkeen Tammelan stadionille, missä ohjelmassa oli joukkuekuvaus sekä muutama videomainos. Ilves-johto yllätti pelaajat pienimuotoisella kestityksellä, missä tarjolla oli mm. hodareita sekä parit kylmät virvoitusjuomat.

Hodarikojulla tarjoilijana toimi Ilveksen kotiotteluissakin Tammelan emäntänä toimiva Leena Heikkinen. Juomatarjoilijan roolissa oli puolestaan toimitusjohtaja Toni Hevonkorpi. Tunnelma Tammelassa oli rento ja mukava, ja pelaajat lähtivätkin neljän päivän minilomilleen erittäin hyvillä mielin.

Ilveksen seuraavat kotiottelut:
Ilves – KuPS to 9.6. klo 18:30 Tammelan stadion.
Ilves – VPS su 12.6. klo 13:30 Tammelan stadion.

Alla kuvakokoelma Tammelan stadionilta keskiviikolta:

02

03

04

05

07

Lue myös