Ilves-pelaajat palaavat hyvillä mielin harjoituskentälle

_DSC7486

Ilves aloitti sarjakautensa vakuuttavalla vierasvoitolla lauantaina Kuopiossa. KuPS – Ilves päättyi numeroihin 0-1 (0-1) ja voittomaalin Ilvekselle teki senegalilaisvahvistus Emile Paul Tendeng.

Ilves-pelaajat palaavat hyvillä mielin harjoituksiin Ilveskentälle Vuorekseen.

”Tuntui että lauantain sarja-avaus oli täysin meidän hallussa. KuPS oli vähän vaisu, mutta toki heidän joukkueensa rakentaminen on venynyt aika myöhään kevääseen. Meillä ei ehkä ollut vastassa sellaista yhtenäistä joukkuetta. Kuitenkin, tosi ehjä ysikymppinen meiltä. Saimme avata rauhassa peliä ja koko ajan oli luottavainen olo. Vierasvoitto avausmatsista antaa paljon itseluottamusta kauteen” kommentoi Ilves-hyökkääjä Jonne Hjelm.

”Mahtava voitto! Harjoituspelit mukaanlukien ehjin ja tasapainoisin esitys meiltä tällä kaudella. Meillä ei ollut missään vaiheessa mitään hätää. Jos jotain parannettavaa pitää sanoa, niin olisimme voineet tehdä lisämaalin ajoissa, mutta 0-1-voitto kelpaa mainiosti. Nyt on tottakai todella mukava mennä takaisin treenikentälle” jutteli puolestaan keskikenttäpelaajavarakapteeni Marco Matrone.

Otteluraportti TÄSTÄ.
Kapteeni Antti Hynysen kommentit TÄSTÄ.

Veikkausliigan kotiavaus:
Ilves – IFK Mariehamn pe 29.4. klo 18:30 Tammelan stadion.
Hanki kausikorttisi nyt! Lisää TÄSTÄ.

ifk1

Lue myös