Ilves pelaa harjoitusottelun U18-maajoukkueen kanssa


Nuoret talentit Santeri Haarala (vas.) ja Lauri Ala-Myllymäki olivat vauhdissa viime lauantaina FC Lahtea vastaan.

Ilves kohtaa Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueen Eerikkilässä. Harjoitusottelu pelataan torstaina klo 11.00.

U18-poikien (2000) maajoukkue harjoittelee Eerikkilässä helmikuun 20.-22. päivä. Ilveksen riveistä leirille osallistuvat laitapuolustaja Tariq Kazi, laitahyökkääjä Jusif Ali sekä toppari Roope Huhtala. Päävalmentaja Kai Nyyssönen on mielissään, että leiri saadaan huipennettua otteluun liigajoukkue Ilvestä vastaan.

– Se on hieno juttu ja iso kiitos Jallulle (Jarkko Wiss). Ilveksessäkin on muutama pelaaja, joita pääsemme vielä katsastamaan sitten ottelutilanteessa samalla, Nyyssönen toteaa Palloliiton tiedotteessa.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wissillä on kokemusta eri ikäisten poikamaajoukkueiden valmentamisesta. Nuorille annetaan näytönpaikkoja tässäkin ottelussa.

 – Meillä on viimeinen työviikko menossa ennen pientä talvitaukoa. Pääpainomme on hyvässä harjoittelussa, ja tämä ottelu on osa sitä. Kohtaamme Hakan Suomen Cupissa jo lauantaina, joten kokoonpano elää väkisinkin. Meillä tulee olemaan Eerikkilän pelissä mukana kuusi A- tai B-junnua, Wiss kertoo.

Lue myös

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Lauri Ala-Myllymäki palaa Ilvekseen

Ilveksen keskikenttä vahvistuu merkittävästi, kun 25-vuotias Lauri Ala-Myllymäki palaa kasvattajaseuraansa kaudet 2023 ja 2024 kattavalla sopimuksella kahden Italiassa vietetyn kauden jälkeen. Ennen siirtymistään Italiaan Lauri pelasi kasvattajaseuransa paidassa yli...