Ilves-päivä tänään Oma Sp:n konttorilla Hämeenkadulla

ilves-paiva

Tampereen ydinkeskustassa vietetään tänään keskiviikkona 12.10. Ilves-päivää! Ilves ja merkittävä yhteistyökumppani Oma Säästöpankki järjestävät Ilves-päivän Oma Sp:n Tampereen konttorilla keskiviikkona klo 14:00 – 18:00.

Paikalla on neljä Ilveksen profiilipelaajaa. Klo 14-16 paikalla ovat maalivahti Mika Hilander ja keskikenttäpelaaja Marco Matrone, joka on myös Oma Sp:n kummipelaaja. Klo 16-18 paikalla ovat puolestaan keskikenttäpelaaja Lauri Ala-Myllymäki sekä hyökkäyksen senegalilaistaikuri Emile Paul Tendeng.

Tule pelaamaan pöytäfutista Ilves-pelaajia vastaan ja samalla jaossa on lippuja kauden kahteen viimeiseen kotiotteluun. Pyydä nimikirjoitus Hilalta tai ota yhteiskuva Tendengin kanssa! Konttorilla on tottakai myös kahvitarjoilu sekä paljon muuta mukavaa ohjelmaa. Tervetuloa!

Ilves-päivä ke 12.10. klo 14-18 Oma Säästöpankin konttori, Hämeenkatu 8. Vapaa pääsy! 

oma.sp.fi/tampere
 

— —
Ilveksen kaksi viimeistä kotiottelua:

Ilves – HIFK pe 14.10. klo 18:30 Tammelan stadion. 
Facebook-tapahtuma

Ilves – HJK ma 17.10. klo 18:30 Tammelan stadion.
Facebook-tapahtuma

Lue myös

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Värikäs ja Ilves Edustus yhteistyöhön

Ilveksen markkinointi- ja mediatiimi saa merkittävää lisävahvistusta tulevalle 2023 kaudelle, kun Ilves Edustus Oy solmi laajan yhteistyökumppanuuden tamperelaisen Mainostoimisto Värikkään kanssa. "On hienoa aloittaa yhteistyö Värikkään Marko Mäkelän ja hänen tiiminsä...