Ilves nappasi Jusif Alin Tampereelle 2+1-sopimuksella

Ilves ja nuori lahjakas 17-vuotias Jusif Ali ovat solmineet 2+1 vuotisen pelaajasopimuksen. Ali siirtyy Ilvekseen HJK:sta Klubi04-joukkueesta, jossa hän pelasi viime kaudella Kakkosessa 18 ottelussa viimeistellen 4 maalia. Laitapelaaja oli nostamassa joukkuettaan Ykköseen.

– Täällä on varmaan paras mahdollinen valmennus, varsinkin junnuille. Koin että tää on paras mahdollinen ratkaisu tällä hetkellä mun uraa tulla Tampereelle, kertoo Ali IlvesTV:lle.

Ilves jatkaa nuoriin panostamista ja Jarkko Wissin miehistö saa vahvuuteensa nopeat jalat omaavan ja vahvasti haastavat laitahyökkääjän, joka on esiintynyt myös nuorten maajoukkueissa. Tampereelta haetaan hyvää kehittymisympäristöä ja näytönpaikkaa.
– Olen tosi nopea vasen laitahyökkääjä. Tykkään paljon haastaa, pitää palloa, juosta tyhjiin tiloihin ja linjan taaksekin.

Ali tulee Ilvekseen itsevarmana ja tulevaisuuteen katsovana. Hän haluaa kehittyä ja edetä urallaan.
– Tavoitteenani on varmasti samat kuin joukkueella viime kaudella, mitali halutaan ja päästä europeleihin. Henkilökohtaiset tavoitteeni on saada peliaikaa ja taistella pelipaikasta. En ole tullut vain katselemaan, vaan tekemään. Ilvekseen tullaan taistelemaan, pääsee näyttämään mitä pystyy tekemään ja vähän isompiin piireihinkin kuin HJK:ssa.

Tervetuloa Tampereelle Juska!

Jusif Ali
Pelipaikka: Vasen laitahyökkääjä
Lempinimi: Juska
Syntymäaika: 4.5.2000
Pituus: 174cm
Paino: 62kg
Seurat: LePa, FC Espoo, HJK

Ilveksen kausikortit ovat nyt myynnissä. Hyödynnä huippuetu 15.12. mennessä

Kauden 2018 kausikortit nyt myynnissä

Katso Jusif Alin videohaastattelu IlvesTV:stä.

21 sopimuspelaajaa vuodelle 2018:

maalivahdit:
Mika Hilander
Johannes Luukkanen

puolustus:
Jani Tanska
Baba Mensah
Tatu Miettunen
Tariq Kazi
Martti Haukioja (lainalla AC Chievo Veronassa)
Felipe Aspegren
Tuomas Rannankari

keskikenttä:
Lauri Ala-Myllymäki
Tuure Siira
Iiro Järvinen
Eero Tamminen
Santeri Haarala
Matias Ojala
Eero Hyökyvirta
Jusif Ali

hyökkäys:
Marius Noubissi
Aleksis Lehtonen
Niklas Jokelainen
Ilari Mettälä

Lue myös

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Haastajasarja käyntiin Valkeakoskella – ”Avainasiat, oikeastaan koko loppusyksyyn…” haastattelussa päävalmentaja Lehtonen

Tampereen Ilves aloittaa Veikkausliigassa sijoille 7-12 sijoittuneiden joukkuiden kesken pelattavan Haastajasarjan. Ilves tippui pääsarjan runkosarjaosuuden viimeisen kierroksen jälkeen sijalle 10. Loppusarjan viidestä ottelusta ensimmäisessä eteen osuu vierasmatka,...